Szukam gry

Witam, krótka piłka szukam gry:

1) Horror, ale tylko i wyłącznie MULTIPLAYER (CO-op) ze znajomymi, rozumiecie o co chodzi.

2) Czy Outlast można grać przez neta?

3) Może też być jakaś gra typu survival, zombie, te sprawy, ale wyłączając WarZ, dayZ, deadZ i inne shity.

Z góry dzięki

sprawdź serie DEAD SPACE jest system kooperacji

Killing Floor może Ci podpasować. Left 4 Dead też jest(podobno) fajne, ale w tą grę akurat nie grałem.

co d 3: polecam The walking Dead są 3 wersje

1: The walking Dead tą polecam w ogóle nie związana fabułą z serialem ale bardzo przyjemnie się gra często się staje w obliczu podejmowania trudnych decyzji

które ważą na los końca gry Będziesz się czuł jak byś film oglądał

2: The walking Dead 400 Days to jest dodatek krótki który opowiada pierwsze tygodnie po wybuchu Epidemii krótkie historie w których uczestniczymy w sam raz na zakończenie gry

3: The walking Dead Survival Instinct gra przez wielu źle oceniana ze względu ze nie może równać się z numerem 1

ale polecam przyjemna odskocznia od numeru 1 gdyż tam więcej gadamy podejmujemy decyzje itp

a mniej akcji a w numerku trzecim za to jest mało gadania i rozmów a za to więcej strzelania i walk z zombie

Jak interesuje Cie cos za darmo to pamietam ze na steam bylo cos o nazwie Cry of Fear (slaba grafika... chyba na silniku pierwszego half-life)

Left 4 Dead 1i 2 wymiata, ale to jest na steam i trzeba zapłacić z 15 zl :P takich emocji nigdzie nie doswiadczysz grajac z trzema znajomymi

l4d2 znam pozycja obowiązkowa - gra rządzi i dzieli, Walking Dead grałem. Dead Space troche mi nie pasują klimaty kosmiczne, Cry of Fear nie bo chce coś nowszego, ładnego graficznie. Dzięki za odpowiedzi, jak ktoś zna jakąś jeszcze to piszcie:>

co d 3: polecam The walking Dead są 3 wersje1: The walking Dead tą polecam w ogóle nie związana fabułą z serialem ale bardzo przyjemnie się gra często się staje w obliczu podejmowania trudnych decyzjiktóre ważą na los końca gry Będziesz się czuł jak byś film oglądał2: The walking Dead 400 Days to jest dodatek krótki który opowiada pierwsze tygodnie po wybuchu Epidemii krótkie historie w których uczestniczymy w sam raz na zakończenie gry3: The walking Dead Survival Instinct gra przez wielu źle oceniana ze względu ze nie może równać się z numerem 1 ale polecam przyjemna odskocznia od numeru 1 gdyż tam więcej gadamy podejmujemy decyzje itpa mniej akcji a w numerku trzecim za to jest mało gadania i rozmów a za to więcej strzelania i walk z zombie

The Walking Deady mają tryb Co-op ?

L4D2 jest idealny do kooperacji w tych klimatach. A jeżeli szukasz czegoś mroczniejszego, to na pewno już polecany KillingFloor. Teraz oprawa graficzna z muzyką robią takie wrażenie (w porównaniu co było 4 lata temu), że czasami zastanawiałem się czy to zdrowe podejście do gier sieciowych, heh.

Witam, krótka piłka szukam gry:

1) Horror, ale tylko i wyłącznie MULTIPLAYER (CO-op) ze znajomymi, rozumiecie o co chodzi.

2) Czy Outlast można grać przez neta?

3) Może też być jakaś gra typu survival, zombie, te sprawy, ale wyłączając WarZ, dayZ, deadZ i inne shity.

Z góry dzięki