Szukam Gry :)

1. Szukam gry, gdzie jest ragdoll, można rozbroić wroga ( lub na ofiarę wybrać niewinnego człeka :3) i bezczelnie się nad nim pastwić torturując jego cyfrowe ciałko, najlepiej coś z trzecioosobowym widokiem.

(Coś ala Max Payne, Postal 2 - niestety brak ragdolla :/)

2. Szukam gry, gdzie po cichaczu mogę po kolei zabijać NPC-ków i przejmować ich dobytek (fajnie jakby nikt nie wiedział o mojej zbrodni dopóty ktoś nie przyłapie mnie na gorącym uczynku ^^)

(Gothic 1/2 <3, tam eliminowałem całe miasto starając się nie być zauważonym, niestety niektórzy NPC byli nieśmiertelni :/ Gothic 3 ssie bo wiedzą o zbrodni nawet jak jej nie widzieli)

3. Szukam gry z niczym nie skrępowanym, nieskończonym (lub chociaż bardzo rozwiniętym) rozwojem postaci :D, kocham rozwijać swe postacie bez opamiętania. Coś w stylu lvli w Tibii, gdzie można było wyexpić nawet 1000 lv jak ktoś ma czas i ochotę

(Tibia, Mu Online z resami, Cabal z reborn systemem)

Grafika nie ma najmniejszego znaczenia, choć nie ukrywam, że mam sentyment do tych starszych gier :) [niech piekło pochłonie windowsy od XP wzwyż, gdzie nie mogę pograć w moje ukochane Heroes of Might & Magic 1, Doom 1 i 2 oraz Quake :/]

The elder scrolls Skyrim

W Skyrim tak samo jak Gothicku niektórzy NPC są nieśmiertelni. Np Jarl

Skyrim niestety mi się tnie :c

1. Szukam gry, gdzie jest ragdoll, można rozbroić wroga ( lub na ofiarę wybrać niewinnego człeka ) i bezczelnie się nad nim pastwić torturując jego cyfrowe ciałko, najlepiej coś z trzecioosobowym widokiem.

Co k**wa serio ktoś odczuwa taka potrzebę podczas gry ? Znecania sie NPC'kiem i to rozbrojonym to jest pojebane, Kup kolorowankę i mazaki i pogrezdaj sobie po kartkach znecajac sie nad rysunkami, ten sam stopien trudności i spaczenia umyslu.

http://edukacja.warszawa.pl/placowki/poradnie Trzymaj luknij zanim z tego się jeszcze nic nie wylęgło

A bym zapomnial zeby nie bylo offtopu:

Darksouls II ( przynajmniej padniesz wiele razy jak przystało na twojego Ragdolla )

warn_ico.png
Wulgaryzm ~ NS

@up

Tak, odczuwam taką potrzebę i niesłychanie sprawia mi to przyjemność, lepiej wyżyć się w virtualu niż na małych kotkach w życiu co ? :)

Moje ulubione filmy to te skrajnie popie*dolone typu Serbski Film.

Teraz poczytuje książkę American Psycho (swoją drogą polecam ;)) i niezwykle mi ona zaostrzyła apetyt na małe dręczenie NPC-ków :)

Tak jestem poje*any, nie nie będę się leczył, nie, nigdy nie skrzywdziłem niczego w realnym świecie.

Demon souls > Dark souls > Dark souls 2

jedynie demon souls przeszedłem, dark souls tnie się na PS3 ( :C)

Sprawdź sobie Fallout 2, lub Fallout 3. Duży otwarty świat, pełna swoboda, kamera zarówno z pierwszej, jak i z trzeciej osoby, mnogość broni itp.
Może Cię zainteresuje.
Pozdrawiam.

Saint row 3 i skyrim.

A może Overlord? nie grałem w to ale tam wcielamy sie w złego bohatera, i chyba zabijasz niewinnych ludzi ^^

to nie jest przypadkiem RTS?

Raczej nie. To jest RPG tylko że obok ciebie gonią jakieś gobliny jeszcze.

Z tego co widzę na Steamie.

Overlord: http://store.steampowered.com/app/11450/

Overlord II: http://store.steampowered.com/app/12810/

Co do skyrima i nieśmiertelności npc, to w tes IV był mod na śmiertelność wszystkich npc, nie wiem czy w tes V też jest.

Jeśli nie Skyrim, to Morrowind albo Oblivion. Ta sama gra z lepszą fabułą. Morek jest moim zdaniem najlepszy, potem Obek, potem wszystko inne, a gdzieś na dnie przykryty dwoma metrami mułu jest Skyrim.

1. Szukam gry, gdzie jest ragdoll, można rozbroić wroga ( lub na ofiarę wybrać niewinnego człeka :3) i bezczelnie się nad nim pastwić torturując jego cyfrowe ciałko, najlepiej coś z trzecioosobowym widokiem.

(Coś ala Max Payne, Postal 2 - niestety brak ragdolla :/)

2. Szukam gry, gdzie po cichaczu mogę po kolei zabijać NPC-ków i przejmować ich dobytek (fajnie jakby nikt nie wiedział o mojej zbrodni dopóty ktoś nie przyłapie mnie na gorącym uczynku ^^)

(Gothic 1/2 <3, tam eliminowałem całe miasto starając się nie być zauważonym, niestety niektórzy NPC byli nieśmiertelni :/ Gothic 3 ssie bo wiedzą o zbrodni nawet jak jej nie widzieli)

3. Szukam gry z niczym nie skrępowanym, nieskończonym (lub chociaż bardzo rozwiniętym) rozwojem postaci :D, kocham rozwijać swe postacie bez opamiętania. Coś w stylu lvli w Tibii, gdzie można było wyexpić nawet 1000 lv jak ktoś ma czas i ochotę

(Tibia, Mu Online z resami, Cabal z reborn systemem)

Grafika nie ma najmniejszego znaczenia, choć nie ukrywam, że mam sentyment do tych starszych gier :) [niech piekło pochłonie windowsy od XP wzwyż, gdzie nie mogę pograć w moje ukochane Heroes of Might & Magic 1, Doom 1 i 2 oraz Quake :/]