Szukam Gry

Witam. Szukam gry najlepiej Hack'n'Slash, Rpg, coś ala Titan Quest, Loki, Sacred. Lub coś jak Skyrim, gothic :D

PS. Mam chętke na Gothica 4

h'n's to torchlight 1 i 2 sprawdź, a z rpg to risen może i two worlds

PS na forum nie można propagować piractwa

Za te PS sorki, nie wiedziałem. A co do gier, Torch jakoś mi nie przypadł, Two Worlds się zastanawiam, mam 1 i 2 oryginały. Risen 1 grałem dość daleko zaszedłem ale nie mam skąd pobrać. Risen 2 myslałem, że będzie coś lepszego ale się zawiodłem na tej grze. No a Risen 3 mi nie ruszy :/

Z h&s to Diablo, Dungeon Siege, Path of Exile, Blood Knights.

Z RPG to Wiedźmin, może Dark Souls, Oblivion, Morrowind, Kingdoms of Amalur: Reckoning, Fable, Dragon Age.

Dungeon Siege skończyłem wszystkie 3 części :). Path myślałem nad tym ale nie wiem czy w to ktoś gra jeszcze. Diablo to jedynie 3 ale brak funduszy :/. Dark Souls mi nie podpadło. Wiedźmina skończyłem parę razy. Oblivion i Morrowind to samo. Kingdoms widzę, że może być ciekawe :D Fable skończyłem parę razy. Dragon Age Skończyłem 2x xD

To widzę, że jesteś na bieżąco :) A lubisz takie bardziej klasyczne RPG jak Baldurs Gate lub nowy Pillars of Eternity?

Możesz jeszcze sprawdzić (RPG): Władca Pierścieni: Wojna na Północy, Jade Empire, Hunted: Kuźnia Demona, Lords of the Fallen, Mount & Blade, Bound by Flame, Dark Messiah of Might & Magic, Dragon's Dogma (jeśli masz PS3/X360), może Legend of Grimrock, Lichdom: Battlemage, Venetica, The Dark Eye: Demonicon, Drakensang: The Dark Eye.

Lub (h&s): The Incredible Adventures of Van Helsing, Shadows: Heretic Kingdoms, R.A.W.: Realms of Ancient War, Gauntlet, Iesabel, Magicka, Grim Dawn, Dawn of Magic: Blood Magic, Legends Of Dawn.

Z tych wszystkich co napisałeś. To duuużo z tego nie znam :D Ale R.A.W, M&B, Hunted, Jade Empire skończyłem. LOTR mi nie pójdzie ( Drewno :/ ) Van Helsinga pograłbym i chyba zara zacznę ściągać :)

Polecam Victor Vran. Swietny hns ktory bije na glowe van Helsinga. Odezwij sie do mnie na pw dam ci stronke gdzie pobierzesz praktycznie kazda gre bez wyjatku. Po 17 otwrzymasz odp bo teraz z tel pisze.

Dużo masz tytułów, więc coś napewno wybierzesz; o Victor Vran całkowicie zapomniałem, nie grałem ale wygląda fajnie z tym, że to nadal jest early access (podobnie jak grim dawn) jeśli Ci to nie przeszkadza

Co jak co, ale serio na gothica 4 nie całe 20 złoty a ty o torencie gadasz ? Sprawdź klasyki jak ktoś wcześniej powiedział od baldur's gate - icewind dale - neverwinter nights po dzisiejszego pilars of eternity.

Dzięki za pomoc chłopaki, lecz tak jak wspomniałem wcześniej. Mam Drewno nie PC. 2gb Ram, Karta GeForce 8800gt 512mb. Tak więc nie poszaleje :D I co do Van Helsinga, pobrałem pierwszą część, Zainstalowałem, i nie chce się uruchomić, wgrałem cracka i pisze, że VanHelsing_x86.exe nie działa. Jakieś pomysły?

Jak ci się skyrim spodobał to polecam z całego serca fallout new vegas, a hns d3(wykosztować się musisz darmozjadzie jeden xD).

Aktualnie mam problem z VH

pobierz z thepiratebay, zawsze działają.

warn_ico.png
Zachęcanie do piractwa ~ NS

Nie tylko ja mam ten problem. Jakiś sposób być musi aby to na XP odpaliło. W końcu w wymaganiach wyraźnie pisze, że na XP można grać.

To możesz spróbować trochę starszych(wymagających słabszego sprzętu) gier jak: Spellforce 2, Darkspore, Bastion, Frater, Fate, Viking: Battle for Asgard, Legends of Aethereus, Divinity II: Ego Draconis, Rise of the Argonauts (te gry znajdziesz w sklepie za parę groszy, więc nawet nie będziesz musiał ściągać).

SpellForce,Divinity,RotA,Frater skończyłem. I już się upowałem z VH. Trza było poprostu nie wgrywać cracka xD

Jak lubisz wyzwania to polecam Dark Souls, już sama kontrola postaci jest wyzwaniem :)

Dwa dni temu pobrałem "Gothic 4" - ArcaniA.

Jeśli nie patrzy się przez pryzmat jedynki, dwójki i dodatku to gra jest zwyczajnie średnia. Błędy przy animacjach w walce. Animacje same w sobie drewniane. Walka banalna, można się leczyć w trakcie walki(tragedia) - jeśli w ogóle Cię trafią. Ogólnie, jak na 2010 rok to gra nie powala na kolana. Osobiście nie polecam, chociaż w praktyce sam dopiero co zacząłem. Magia dziadowska, jeleń po dostaniu z łuku robi dwa obroty w powietrzu a krwiopijca spada jak kamień.

2/10.

Witam. Szukam gry najlepiej Hack'n'Slash, Rpg, coś ala Titan Quest, Loki, Sacred. Lub coś jak Skyrim, gothic :D

PS. Mam chętke na Gothica 4