Szukam Gry

Witam

Szukam jakiejś gry, konkretnie poszukuje mmo,semi-mmo(obojętnie cokolwiek)

mam jednak pewne wymaganie i nie mogę znaleźć takiej gry a mianowicie: chodzi mi o to żeby gra posiadała system rankingowy ALE żeby były to mecze (czy cokolwiek), JEDEN NA JEDNEGO, po prostu nie mam już sił do randomowych ludzi z którymi dana gra każ(rz)ę mnie współpracować wole polegać sam na sobie.

Proszę o nie pisanie żebym pograł ze znajomymi bo nie mam z kim grać.

Mam nadzieję że coś dla mnie znajdziecie :D

Z góry dzięki.

#Edit

Wypróbuje parę gierek niżej wymienionych, ale jak najbardziej można nadal pisać propozycje :D

W Lol'u czasem jakiegoś typu turnieje 1vs1? zapisujesz się na stronie dostajecie kod i gracie czy jakoś tak, ale nie jestem powien

EDIT. zapomniałem, nie ma rankingu

Starcraft 2, Hearhstone, HEX, Faeria. Co do stricte mmo to w Elsword i C9 jest ranking 1vs1 pvp.

O, naprawdę polecam Elsworda, jak dla mnie pvp jest świetne :) Tylko, nie graj na polskim serverze (Gameforge)

Witam

Szukam jakiejś gry, konkretnie poszukuje mmo,semi-mmo(obojętnie cokolwiek)

mam jednak pewne wymaganie i nie mogę znaleźć takiej gry a mianowicie: chodzi mi o to żeby gra posiadała system rankingowy ALE żeby były to mecze (czy cokolwiek), JEDEN NA JEDNEGO, po prostu nie mam już sił do randomowych ludzi z którymi dana gra każ(rz)ę mnie współpracować wole polegać sam na sobie.

Proszę o nie pisanie żebym pograł ze znajomymi bo nie mam z kim grać.

Mam nadzieję że coś dla mnie znajdziecie :D

Z góry dzięki.

#Edit

Wypróbuje parę gierek niżej wymienionych, ale jak najbardziej można nadal pisać propozycje :D