Witam, nie będe owijał w bawełne ani w inne wełny czy tkaniny tylko odrazu zaczne pisać. Tak więc szukam myślę że starej gry na pc'ta nie była ona mmo lecz mimo wszystko fajnie mi się w nią grało. Informacje jakie pamiętam o niej to iż podstawą były sztuki walki bodajże na początku było można wybrać walkę orężem typu claws albo kilkoma innymi. Tak wiem że to mało lecz tyle pamiętam z początku. Był wprowadzony system karmy, pomagaliśmy rosła a jak byliśmy "źli" spadało co w rezultacie jeśli sięgneła szczytu w jednym lub drugim kierunku dawała nam możliwość nauczenia się specjalnej sztuki walki. Jeśli byłeś dobrym człekiem to bodajże to było coś związanego z drzewem, aczkolwiek jak się było tym "złym" to i właśnie tutaj nie pamiętem dobrze lecz to były bodajrze pioruny albo coś z nimi związanego. Także w tej gierce było można kożystać z walki w stylu pianego mistrza jak dobrze pamiętam. Prosiłbym o pomoc jeśli ktoś pamięta tytuł tej gierki albo kojarzy chociaż prosiłbym o jakiekolwiek informacje.
PS: po przejściu gry bodajże na poziomie normalnym odblokowywał nam się specjalny poziom gdzie wszystkie style mieliśmy zachowane a przeciwnicy dostawali niezłego boosta. Nie pamiętam czy gra była w izometri czy nie lecz wydaje mi się że było coś w rodzaju target'ingu gdzie skupialiśmy się na jednym przeciwniku.