Szukam gry :)

Witam, szukam gierki na telefon by się nie nudzić w pracy :) mam małe wymagania :P

Chciałbym by owa gra była typu jakiegoś rpg z autobattle ewentualnie idle, również bym prosił by proponowana była ciągle rozwijana gra i dość popularna.

Idealna byłaby gra gdzie zdobywamy gear dla postaci lub ew. Jakieś kostiumy.

WAŻE: chciałbym by gra miała jakąś mini mikropłatność na start (coś jak w age of wushu wulin gdzie za 1 euro kupujemy jakis shit i nagle mamy fajną pelerynkę :D) coś jak first buy pack :)

Przypadły do gustu: Age of wulin wushu - populacja znikła.

Idle Monster - fajne ale jednak nudzi się i buy pack jest słaby.

HIT - gram dalej, jednak na 50lvlu już robi się tylko dungi..

Non stop knight - fajna, ale po floor 250 już nic nie ma do roboty.

Nie przypadły:

wszystkie shity typu kritika.

Może Fantasy War Tactics od NEXONa? Na pewno sporo do roboty jest, walka w trybie taktycznym, ale auto battle istnieje i nie jest kompletnie tępy(choć raczej oscyluje w okolicach głupoty).

Ja teraz zabijam czas przy PD-Legends, co prawda nie ma auto battle, ale walki są turowe i za długo nie trwają, więc może się nada. Nie wiem niestety jak z contentem, bo za daleko nie zaszedłem jeszcze.

W obu tytułach postaci się nie przebiera i nie ma się "tej jednej" swojej.

Sam szukam od dłuższego czasu gry która zatrzyma mnie na dłużejj ale w tej chwili nie ma zbytnio nic takiego na rynku.

Summoners War - Gra stara ale nadal dobra gdzie tworzysz drużynę z różnych postaci pod PvP, Dungeon i wszystkie skille możesz ustawić auto lub sam je rzucać. Nie potrzeba wydania kasy by coś tam osiągnąć ale gra ma już trochę i wiele graczy ma już takie postacie gdzie tobie bez wydawania kasy zajmie zrobienie ich parę tygodni ( jak uda ci się je wylosować ).

Light: Fellowship of Loux - Gra tego samego twórcy ale nieco młodsza ( tak z kilka miesięcy ma ) i jest to tak jakby klon Summoners War.

Arcane Legends - Gra Action MMO gdzie wybierasz między Wojownikiem, Magiem a Rouge. Przechodzisz plansze odblokowując nowszego i na końcu każdej planszy jest boss. Zbierasz iteamy jak i nimi handlujesz, system petów, gildie, dobre pvp.

Vainglory - Najlepsza Moba mobile :)

Star Wars: Galaxy of Heroes - Nie grałem ale słyszałem i czytałem wiele dobre o niej.

Dungeon Hunter 5

Zenonia S powinna was zadowolic 100%. Posiada content jak dobre mmo PC. Gra dla casuli jak i hardcorow. Polecam i zapraszam do nowej gildii 'Wilkołaki' :)

Witam, szukam gierki na telefon by się nie nudzić w pracy :) mam małe wymagania :P

Chciałbym by owa gra była typu jakiegoś rpg z autobattle ewentualnie idle, również bym prosił by proponowana była ciągle rozwijana gra i dość popularna.

Idealna byłaby gra gdzie zdobywamy gear dla postaci lub ew. Jakieś kostiumy.

WAŻE: chciałbym by gra miała jakąś mini mikropłatność na start (coś jak w age of wushu wulin gdzie za 1 euro kupujemy jakis shit i nagle mamy fajną pelerynkę :D) coś jak first buy pack :)

Przypadły do gustu: Age of wulin wushu - populacja znikła.

Idle Monster - fajne ale jednak nudzi się i buy pack jest słaby.

HIT - gram dalej, jednak na 50lvlu już robi się tylko dungi..

Non stop knight - fajna, ale po floor 250 już nic nie ma do roboty.

Nie przypadły:

wszystkie shity typu kritika.