Witam, szukam gry, w którą grałem za małego Wszystko co pamiętam z gry, to to, że była bardzo mroczna/ciemna, miała kilku bohaterów, chociaż nie jestem pewien i chyba miała też możliwość walki z bossami(?) na arenie. Jak już wcześniej pisałem, była mroczna i utrzymywana w klimacie dark fantasy (mogę się też mylić, po prostu mało pamiętam...). Charakterystyczny był też styl budynków, jeśli dobrze pamiętam to coś w stylu piaskowca... Wiem, że po opisie mało można wywnioskować, ale z góry dziękuję za pomoc, jeśli komuś wydałoby się to znajome
Szukam gry
Requiem Online?
Nie, nie, zapomniałem dopisać, że jest to gra singlowa ^^'
Demon Souls? Co prawda w Polsce wyszła w 2010 dopiero. Za małego, czyli mniej więcej kiedy?
Legacy of Kain Defiance? Tam było dwóch bohaterów.
Za małego czyli stosunkowo niedawno, właśnie coś koło 2009, 2010... Ani Demon Souls, ani Kain, ale za to jedna z postaci chyba miała za broń coś typu szpony jak u wolverine'a... Może to jakoś pomoże
SACRED?
jaki to był gatunek, widok fpp czy zometryczny?
Sacred jest świetny, ale to nie to Jeśli dobrze pamiętam to tpp, a gatunek to nie jestem pewien...
Na czym grałeś.
I czy chociaż kojarzysz wydawcę lub producenta?
Może pamiętasz jak wyglądała grywalna postać?
Grałem na PC, wydawcy ani producenta niestety nie pamiętam, grywalnych postaci też niezbyt, jedna to chyba dziewczyna była, tyle pamiętam
- Devil may cry
- Darksiders
- Prince of persia: dwa trony
- Prince of persia: dusza wojownika
Te gry mi przyszły na myśl, ale nie wiem
Witam, szukam gry, w którą grałem za małego Wszystko co pamiętam z gry, to to, że była bardzo mroczna/ciemna, miała kilku bohaterów, chociaż nie jestem pewien i chyba miała też możliwość walki z bossami(?) na arenie. Jak już wcześniej pisałem, była mroczna i utrzymywana w klimacie dark fantasy (mogę się też mylić, po prostu mało pamiętam...). Charakterystyczny był też styl budynków, jeśli dobrze pamiętam to coś w stylu piaskowca... Wiem, że po opisie mało można wywnioskować, ale z góry dziękuję za pomoc, jeśli komuś wydałoby się to znajome