Szukam H'N'S

Siema , ostatnio mmorpg mi się nudzą (jedynie tera jest spoko ale to za mało) i ....Postanowiłem napisać na moim ulubionym forum że szukam gry H'N'S

(Hack n slash) więc to idze tak :

Gra oczywiście musi być hack n slash bo jakże by inaczej , w grze musi być od CH**A itemków (coś jak TL2 czy D3) i musi być długa :) i to chyba tyle z wymaganiami....AHA ! proszę nie dawać jakiś devilów maycrayów to mimo że to jest hns 3d to nie zmienia się tam uzbrojenia ! aha kamerka tradycyjnie z lotu ptaka (jak diablo 3 czy inne znane h'n's)

Proszę nie wymieniać (bo grałem) :

-Diablo 1,2,3

-Torchlight 1,2

- Loki

- Titan quest (ta gra mi się mega za***iście nie podoba)

- Sacred 2 (po wbiciu 200lvl uznałem że mi się nie podoba)

- Dungeon siege 1,2,3

- jeśli coś wymienicie to dodam i przeproszę :D

Mam nadzieje że pomożecie , dziękuje z góry :D

Blade and Sword

The Baconing

Arcane Legends

Dungeons & Dragons: Daggerdale

Dawn of Magic: Blood Magic

Frater

Legend: Hand of God

Wierz lub nie, ale można tego pełno wymieniać. Lepiej dla Ciebie i dla Nas, jakbyś użył encyklopedii. Podaję link: http://www.gry-online.pl/encyklopedia-gier.asp?PLA=1&TEM=13

Pozdrawiam i życzę miłego mordowania hord potworów :)

Już je przeglądam

@edit Wszystko prócz

Dawn of Magic: Blood Magic

jest mrocznawe i grafika trochę dupna , może inne propozycje ?? podawajcie coś z lepszą grafiką :D

A może po prostu Path of Exile o którym jest ostatnio dosyć głośno?

Magica może fajny hns

ta gra to największe gówno na świecie :D , i do tego jest to MMORPG H'N'S czyli że jest online a ja wyraźnie pisałem "MMORPG mi się znudziły"

Restricted Area. Cyberpunkowy h'n's z fajnym klimacikiem :)

ta gra to największe gówno na świecie :D , i do tego jest to MMORPG H'N'S czyli że jest online a ja wyraźnie pisałem "MMORPG mi się znudziły"

co do Magica to prosiłem : DUŻO PRZEDMIOTÓW a w Magica jest tylko 1 outfit i mało broni... -_-

napiszę Realms of Ancient War moze Ci sie spodoba ale dla mnie to gówno, dostałem na gwiazdkę ;/

Krater?

Magicka! polecam ^_^

W Magice mozesz podnosić bronie + spory zasób czarów, więc nie jest źle.

(btw człowieku strasznie ciężko ci dogodzić)

Po co ci grafika,tytułu nie wymienię bo ciężko wykminić(większość wymieniona)....ale po co ci grafika w H'n'S jezeli jest dobra sieka,dużo stuffu,i nie nudzi to po co grafika ;P

Nie wiem. Te które dajecie to takie straszniawe itd itd. Torchlight 2 jest np. Kolorowy ? ma dużo barw , miasta , enchantingi itd itd.

PoE, Dawn of War I ze wszystkimi dodatkami połączenie strategii z diablo :).

PoE to MMORPG HACK N SLASH !!! >>>MMO< czyli online , a ja szukam single player kolego... c:

Może H&S na postawie rzutu kostką jak np. Balldus Gate I i II. Borderlands najpierw I jak nie grałeś potem II :).

Na borderlands 2 mam 50lvl :) gra jest najlepsza :))

Siema , ostatnio mmorpg mi się nudzą (jedynie tera jest spoko ale to za mało) i ....Postanowiłem napisać na moim ulubionym forum że szukam gry H'N'S

(Hack n slash) więc to idze tak :

Gra oczywiście musi być hack n slash bo jakże by inaczej , w grze musi być od CH**A itemków (coś jak TL2 czy D3) i musi być długa :) i to chyba tyle z wymaganiami....AHA ! proszę nie dawać jakiś devilów maycrayów to mimo że to jest hns 3d to nie zmienia się tam uzbrojenia ! aha kamerka tradycyjnie z lotu ptaka (jak diablo 3 czy inne znane h'n's)

Proszę nie wymieniać (bo grałem) :

-Diablo 1,2,3

-Torchlight 1,2

- Loki

- Titan quest (ta gra mi się mega za***iście nie podoba)

- Sacred 2 (po wbiciu 200lvl uznałem że mi się nie podoba)

- Dungeon siege 1,2,3

- jeśli coś wymienicie to dodam i przeproszę :D

Mam nadzieje że pomożecie , dziękuje z góry :D