Szukam horroru

Witam, szukam dobrego filmu typu Horror. Tak, widziałem kilka postów niżej że ktoś szuka też horrorów ale tam było ogólnie "horror". Ja szukam horrorów nie takich w których są (hekto?)litry krwi, odcięte głowy itd. Szukam czegoś co bardziej uderza w psychikę, wywołuje na prawdę dość spory strach, tak żebym się bał iść "odlać" za przeproszeniem xd Możecie coś konkretnego polecić ?

Obejrzyj Jacob's Ladder(Drabina Jakubowa). Seria Silent Hill wzorowała się m.in. na tym filmie.

@Up

Bardzo dobry film, dzięki wielkie :)

Może REC? Osobiście podobał mi się, i bynajmniej nie ma tam hektolitrów krwi :D

Blade różne części, JEST KREW!!!

Paranormal Activity 1,2,3,4 sugeruje obejrzeć tylko jedną część np czwartą bo wszystkie mówią o tym samym więc jak ktoś już oglądał jakąś inną np 1 albo 2 to niech nie bierze się za kolejną bo niczym go ten film nie zaskoczy

Ja bym Ci polecił Śmiertelną Ciszę, jeden ze straszniejszych filmów jakie oglądałem, i nie zapomniałem go przez długi czas...

Paranormal Activity 1,2,3,4

epic.

@ot, amityville, grave encounters.

28 dni później jeśli jeszcze nie widziałeś.

Niedawno oglądnąłem Kobietę w czerni. Jakos mega straszne nie jest (chociaż były momenty, w których się bałem), ale zobaczyć możesz.

na psychę to siada ring, grave encounters, paranormal (najbardziej trójeczka) i jeśli chcesz bać się zasnąć to freddy krueger w koszmarze z ulicy wiązów :)

Do tego co wyżej jeszcze bym dorzucił Naznaczony, Nieznajomi, Martyrs, Gothika, Demony, Kobieta w czerni (z Harrym Potterem, ale daje radę)

(z Harrym Potterem, ale daje radę)

Już nigdy nie będzie występować w żadnym filmie bez przydomku Harry Poter xD

Od siebie kultowe Ring, ofc i jak koledzy wyżej Paranormal Activity

Możesz sprawdzić również 30 dni w mroku ale tylko 1 część bo druga jest żałosna.

Pokój 1408, lśnienie, sierota, demon historia prawdziwa,udręczeni, amityville, Rytuał, Inni, Głosy

Z serii delikatnych filmow grozy polecam "Dream house" :)

Ja ci polecam Saw 1,2,3,4,5,6,7,Wzgórza mają oczy 1,2 Ludzka Stonoga 2 Droga bez powrotu 1,2,3,4

egzorcyzmy emily rose - ogladaj tylko w nocy przy zgaszonym swiatle :D

Ja Ci polecam pierwszą część Halloween'u reżyserii Roba Zombie. Może film nie jest mega-straszny, ale re-make tak klasycznego slasher'a trzeba znać :D

A ja polecam Ring 1