Szukam informacji i graczy do Spirit Tales

Witam, naszła mnie ochota aby zagrać w ten tytuł i tu pojawia się parę pytań:

-jak wygląda sytuacja w grze(czy jest dużo graczy, czy jest jakaś polska gildia)

-czy osoba która zaczyna będzie miała duży problem ze zdobyciem itemów i pt do gry

-czy IS ma duży wpływ na grę(czy daję przewagę osobą płacącym)

-i jak w temacie czy jest/są ludzie chętni do zagrania w ten tytuł, bądź osoby które już graja i chcą pomóc początkującemu

Jeśli chodzi o mnie to mogę dostosować sie do party/ekipy i grać wojem bądź szamanem zależnie co będzie potrzebne

Pozdrawiam AdiQ

Grałem jakieś trzy miechy temu, na początkowych lokacjach pustki ale potem to już coraz więcej ludzi. To jest prosta gra więc nie będzie problemów ze zdobyciem eq itp. Polskiej gildii raczej nie ma, ale gra 2-3 polaków. Nie wiem jak jest dziś, przez 3 miechy mogło dużo się zmienić. Najlepiej zacznij grać z kimś bo szybko Ci się znudzi.

Witam, naszła mnie ochota aby zagrać w ten tytuł i tu pojawia się parę pytań:

-jak wygląda sytuacja w grze(czy jest dużo graczy, czy jest jakaś polska gildia)

-czy osoba która zaczyna będzie miała duży problem ze zdobyciem itemów i pt do gry

-czy IS ma duży wpływ na grę(czy daję przewagę osobą płacącym)

-i jak w temacie czy jest/są ludzie chętni do zagrania w ten tytuł, bądź osoby które już graja i chcą pomóc początkującemu

Jeśli chodzi o mnie to mogę dostosować sie do party/ekipy i grać wojem bądź szamanem zależnie co będzie potrzebne

Pozdrawiam AdiQ