Szukam Jakiegoś Romansu/Komedii Anime

Szukam jakiegoś Romansu/Komedii. z tym gatunkiem prawie w ogóle nie miałem doczynienia, jedyne jakie oglądałem to Toradora i Golden Time.

Polecam Ao Haru Ride, Kaichou wa maid-sama, Clannad (jest komedia, ale więcej tam dramatu ), Bakemonogatari (właściwie każdy tytuł z serii ~monogatari), Hentai Ouji to Warawanai Neko, Inu x Boku SS (bardzo polecam :D ), Tasogare Otome x Amnesia, Kamisama Hajimemashita, Tonari no Kaibutsu-kun, Mikakunin de Shinkoukei, Nagi no Asukara, Sukitte Ii na Yo, Zero no Tsukaima (jeżeli nie przeszkadza ci ultra-tsundere). W te tytuły możesz walić w ciemno. Cokolwiek z nich nie wybierzesz, będzie dobrze :)

Na uwagę też zasługują: Suzumia Haruhi no Yuutsu, Oda Nobuna no Yabou, One Week Friends, Outbreak Company, Sankarea, Shuffle, Tokyo Ravens, Witch Craft Works. Te jednak już tylko wtedy, gdy masz za dużo czasu :)

Sakurasou no pet na kanojo

School Days ; )))

Seitokai no ichizon

Z nieco starszych komedii polecam np Azumanga Daioh (szkolna komedia, trochę stare ale idzie się popłakać ze śmiechu) lub Tenshi no Konamaiki (też szkolne). Komedia&romans Hataraku Maou-sama! Jeśli lubisz takie bardziej fantasy, to sprawdź sobie Vampire Knight.

seto no hanayome :P

Szukam jakiegoś Romansu/Komedii. z tym gatunkiem prawie w ogóle nie miałem doczynienia, jedyne jakie oglądałem to Toradora i Golden Time.