Szukam jakiegoś Romansu/Komedii. z tym gatunkiem prawie w ogóle nie miałem doczynienia, jedyne jakie oglądałem to Toradora i Golden Time.
Szukam Jakiegoś Romansu/Komedii Anime
Polecam Ao Haru Ride, Kaichou wa maid-sama, Clannad (jest komedia, ale więcej tam dramatu ), Bakemonogatari (właściwie każdy tytuł z serii ~monogatari), Hentai Ouji to Warawanai Neko, Inu x Boku SS (bardzo polecam ), Tasogare Otome x Amnesia, Kamisama Hajimemashita, Tonari no Kaibutsu-kun, Mikakunin de Shinkoukei, Nagi no Asukara, Sukitte Ii na Yo, Zero no Tsukaima (jeżeli nie przeszkadza ci ultra-tsundere). W te tytuły możesz walić w ciemno. Cokolwiek z nich nie wybierzesz, będzie dobrze
Na uwagę też zasługują: Suzumia Haruhi no Yuutsu, Oda Nobuna no Yabou, One Week Friends, Outbreak Company, Sankarea, Shuffle, Tokyo Ravens, Witch Craft Works. Te jednak już tylko wtedy, gdy masz za dużo czasu
Sakurasou no pet na kanojo
School Days ; )))
Seitokai no ichizon
Z nieco starszych komedii polecam np Azumanga Daioh (szkolna komedia, trochę stare ale idzie się popłakać ze śmiechu) lub Tenshi no Konamaiki (też szkolne). Komedia&romans Hataraku Maou-sama! Jeśli lubisz takie bardziej fantasy, to sprawdź sobie Vampire Knight.
seto no hanayome
Szukam jakiegoś Romansu/Komedii. z tym gatunkiem prawie w ogóle nie miałem doczynienia, jedyne jakie oglądałem to Toradora i Golden Time.