Szukam jakiejś grupki do gier w różne tytuły

Witam . Swoją przygodę w grach mmo rpg zacząłem juz 7 lat temu . Grałem w tytuły takie jak :

- Metin 2

- World of Warcraft

- The elder scrolls online

- Guild wars 2 (bez dodatku)

- Runes of Magic

-4 Story

- Black desert

- Allods online

- Rift

- Skyforge

- Archeage

jeszcze było parę ale nie pamiętam tytułów :D

Aktualnie samemu nie gram w zbyt dużo mmo rpg . Na pc mam tylko Black Desert Online i Runes of magic w te tytuły można powiedzieć że jestem jeszcze zielony .

Pisze ten temat , ponieważ szukam ekipy ludzi którzy przygarną osobę która lubi zagłębić się w świat gier mmo :P

Oczywiście jestem skłonny żeby zagłębić się w inne tytuły grając z kilkoma osobami :D

;)

Zbieram ekipę także myślę że warto spróbować ;)

Propozycja ciekawa ale w allods jakoś niechce mi sie zbyt grac . moze w innym czasie

Hej !

Jesli zechcesz mozesz dołączyć do naszej grupy na discord https://discord.gg/9PkD2BF

poczatkowo mielismy zagrywac wylacznie w The Division ale nie ma sie co ograniczac i zagrywamy w rozne tytuly :)

Twórz gildie/klany, zapraszaj znajomych, umawiaj się na rozgrywki i korzystaj z dodatkowych funkcji. Dołącz do nas na www.needparty.eu

Witam . Swoją przygodę w grach mmo rpg zacząłem juz 7 lat temu . Grałem w tytuły takie jak :

- Metin 2

- World of Warcraft

- The elder scrolls online

- Guild wars 2 (bez dodatku)

- Runes of Magic

-4 Story

- Black desert

- Allods online

- Rift

- Skyforge

- Archeage

jeszcze było parę ale nie pamiętam tytułów :D

Aktualnie samemu nie gram w zbyt dużo mmo rpg . Na pc mam tylko Black Desert Online i Runes of magic w te tytuły można powiedzieć że jestem jeszcze zielony .

Pisze ten temat , ponieważ szukam ekipy ludzi którzy przygarną osobę która lubi zagłębić się w świat gier mmo :P

Oczywiście jestem skłonny żeby zagłębić się w inne tytuły grając z kilkoma osobami :D