Szukam kilku graczy - do jakiejś gry

POKE OTS xD

PoE jest już spolszczone? Przepraszam za off-top.

PoE jest już spolszczone? Przepraszam za off-top.

Nie, Jeszcze nie ma polskiej wersji :D

Ja podam kilka gier do wyboru :

SMITE, DOTA 2, Dekaron, Flyff, Rappelz, TF2, ARGO Online, Wizard 101, Cross Fire, Wolfenstein ET, Herthstone - to tyle z globali

co do privów to nie mam zielonego pojęcia :(

Mam nadzieje, że przynajmniej podałem kilka gier które może wam się spodobają :)

NWO, D3?

Jestem za SMITE i NWO, będę grał dzisiaj i w to i w to, więc jeśli ktoś chętny się przyłączyć to piszcie.

Polecam MapleStory o ile lubisz gry 2D osobiście gram na prywatnym serwerze extaliams troszke na ms sie znam :D jak cos to pisz wiadomość :D

Gosciowi chodzilo chyba że ma 1GB w karcie graficznej. Ja bym mógł w POE zagrać

A przeczytaj cały temat i się dopiero wypowiadaj ;>

jedyne co mi do głowy przychodzi to Quake 3/ minecraft >? / diablo 2 /

ja bym ci radził kompa zmienić/ kupić konsole obecnie w nic" popularnego" na nim nie zagrasz...

L2-smite-diablo-poe-tera-rift

Ja to bym z chęcią pograł w Dekarona, PoE, Aionka, Terę i coś w podobie do tych :D

Panowie, wy tak mówicie o tych grach, podajecie gry, mówicie gościowi o jego sprzęcie, a może najpierw wybierzcie grę (albo 2 do wyboru) , w którą wszyscy będą chcieli zagrać i potem będziemy się zastanawiać co dalej. :)

Ja ze swojej strony moge zaproponowac gre Wakfu, jest to gra z otwartym swiatem i dungeonami, grafika 2D wiec napewno kazdemu pojdzie. A gra ma swietny klimat i co wazne duzo klas postaci :)

Siemka.

Tak jak w temacie, poszukuje kilku graczy do zagrania w jakieś darmowej MMO.

Grałem już w dużo gier jednak samemu to po dłuższym czasie się nudzi. :/

Poszukuje kilku graczy do gry MMO (obojętnie czy to Fantasty, FPS czy MOBA) aby sobie zagrać pogadać/popisać na czacie itd. Najlepiej jakby się znalazła osoba, która zna się na danej grze aby pomagać nowym :)

Tak jak mówiłem gra może być z danego gatunku (jednak nie mam zbyt dobrego kompa Geforce 8500 GT 1 GB RAM), gdzie jeszcze jest klimat i bardzo dobra zabawa. :D

Jeśli macie coś do zaproponowania to chętnie spróbuje. :P

Czekam na jakieś propozycje i jakąś grupkę. :D