POKE OTS xD
Szukam kilku graczy - do jakiejś gry
PoE jest już spolszczone? Przepraszam za off-top.
PoE jest już spolszczone? Przepraszam za off-top.
Nie, Jeszcze nie ma polskiej wersji
Ja podam kilka gier do wyboru :
SMITE, DOTA 2, Dekaron, Flyff, Rappelz, TF2, ARGO Online, Wizard 101, Cross Fire, Wolfenstein ET, Herthstone - to tyle z globali
co do privów to nie mam zielonego pojęcia
Mam nadzieje, że przynajmniej podałem kilka gier które może wam się spodobają
NWO, D3?
Jestem za SMITE i NWO, będę grał dzisiaj i w to i w to, więc jeśli ktoś chętny się przyłączyć to piszcie.
Polecam MapleStory o ile lubisz gry 2D osobiście gram na prywatnym serwerze extaliams troszke na ms sie znam jak cos to pisz wiadomość
Gosciowi chodzilo chyba że ma 1GB w karcie graficznej. Ja bym mógł w POE zagrać
A przeczytaj cały temat i się dopiero wypowiadaj ;>
jedyne co mi do głowy przychodzi to Quake 3/ minecraft >? / diablo 2 /
ja bym ci radził kompa zmienić/ kupić konsole obecnie w nic" popularnego" na nim nie zagrasz...
L2-smite-diablo-poe-tera-rift
Ja to bym z chęcią pograł w Dekarona, PoE, Aionka, Terę i coś w podobie do tych
Panowie, wy tak mówicie o tych grach, podajecie gry, mówicie gościowi o jego sprzęcie, a może najpierw wybierzcie grę (albo 2 do wyboru) , w którą wszyscy będą chcieli zagrać i potem będziemy się zastanawiać co dalej.
Ja ze swojej strony moge zaproponowac gre Wakfu, jest to gra z otwartym swiatem i dungeonami, grafika 2D wiec napewno kazdemu pojdzie. A gra ma swietny klimat i co wazne duzo klas postaci
Siemka.
Tak jak w temacie, poszukuje kilku graczy do zagrania w jakieś darmowej MMO.
Grałem już w dużo gier jednak samemu to po dłuższym czasie się nudzi. :/
Poszukuje kilku graczy do gry MMO (obojętnie czy to Fantasty, FPS czy MOBA) aby sobie zagrać pogadać/popisać na czacie itd. Najlepiej jakby się znalazła osoba, która zna się na danej grze aby pomagać nowym
Tak jak mówiłem gra może być z danego gatunku (jednak nie mam zbyt dobrego kompa Geforce 8500 GT 1 GB RAM), gdzie jeszcze jest klimat i bardzo dobra zabawa.
Jeśli macie coś do zaproponowania to chętnie spróbuje.
Czekam na jakieś propozycje i jakąś grupkę.