Szukam kilku graczy - do jakiejś gry

Siemka.

Tak jak w temacie, poszukuje kilku graczy do zagrania w jakieś darmowej MMO.

Grałem już w dużo gier jednak samemu to po dłuższym czasie się nudzi. :/

Poszukuje kilku graczy do gry MMO (obojętnie czy to Fantasty, FPS czy MOBA) aby sobie zagrać pogadać/popisać na czacie itd. Najlepiej jakby się znalazła osoba, która zna się na danej grze aby pomagać nowym :)

Tak jak mówiłem gra może być z danego gatunku (jednak nie mam zbyt dobrego kompa Geforce 8500 GT 1 GB RAM), gdzie jeszcze jest klimat i bardzo dobra zabawa. :D

Jeśli macie coś do zaproponowania to chętnie spróbuje. :P

Czekam na jakieś propozycje i jakąś grupkę. :D

DOTA 2, SMITE a może TF2 :D

Ja bym się chętnie pisał o ile nie ma parcia na ts-a -.- bo nie cierpię tego :)

I jakaś gra która mało waży, miło by było jakiś priv. co by szybciej powbijać lvl i się pobawić ;)

tez chetnie pogram w jakies dobre mmorpg :)

jak by co pisz priv

mam ts3 oraz 17 ukonczone ;p

Wiek to wiadomo +16 a o ts3 itp. to później na razie przydało by wybranie gry MMO :P Potrzebujemy kilku faworytów a potem wybierze się tą jedną. :D

Tak jak pisałem gra darmowa z dobrą ilością graczy, obojętna kategoria gry, ciekawy klimacik, nie zbyt duże wymagania. Grupka jak za dawnych czasów (jakaś gra, grupka, questy, expienie, dobra zabawa). :P

Ja też mogę teraz w coś pograć. Mam trochę czasu. Tak że jak coś, to pisz na privie. A w co, to się zdam na was.

Sporo chętnych brak propozycji :D

Może metin2. ? RODE (o ile jeszcze działa) ? Tibia? ^^

LoL , Lineage, PoE lub Magicka co rusza we wtorek :)

rift lub l2 :D

Może faktycznie Magicke? co prawda max chyba 4 osoby, ale gra przednia

LoL , Lineage, PoE lub Magicka co rusza we wtorek

PoE, i LoL ok, Magicka nie bardzo :D

LOL-E NIE LOL-E ITP ITD ODPADA :)

Jak już grać to w coś z otwartym światem gdzie można grac w PT po 4/5/6 osób. Jakieś misje porobić i wgl.

Hej, dopisuję się do listy :) Może być jakiś privek L2 h5 :) Oferuję prywatnego ts3 gdyby cos. Aktualnie tłukę w war thundera/hearthstona

LOL-E NIE LOL-E ITP ITD ODPADA Jak już grać to w coś z otwartym światem gdzie można grac w PT po 4/5/6 osób. Jakieś misje porobić i wgl.

To polecam tere online :) Idealna do grania w party.

Co do tery mam tam chyba na killianie 59 clera

Gościu ma 1gb RAM. Tak w sumie nie wiem czy nawet magicka ruszy. Co dopiero tera.

Zdecydowanie ograniczone pole manewru mamy przez ten twój sprzęt. Aktualizuje PoE akurat, Neverwintera ruszyłem ostatnio również. Jakby ktoś miał ochote się przyłączyć to z chęcią nawet zaraz.

No wiem :/ dlatego szukam graczy do jakieś działającej dla mnie gry. :)

W PoE grałem na bardzo niskich ale mnie nie przekonała. :/ Tera to wiadomo nie pójdzie mi :/

Nie mam pojęcia co zaproponować, co mi przyjdzie do głowy to na pewno Ci nie uciągnie ;/

gdyby nie chodziło o gry darmowe to fajne jest do 3 osób awesomenauts bo nawet tanie a zabawa przednia.