Szukam klimatycznego MMO

Witam!

Szukam MMO, w którym będą mógł się wcielić w jakiegoś zabójce eliminującego cele, żeby był klimat skradania się, cichego zabójstwa, takiego kozaka którego nikt nie zna, nikt nie widział a wszystkich zabija ;D Chciałbym żeby gra była w klimacie średniowiecznym, coś może pokroju Gry o Tron , dzięki wszystkim :)

Gatunek: Totalnie mi to obojętnie
Sprzęt: Sprzęt jest wstanie wszystko uciągnąć
Cechy: Darmowe raczej po prostu ;p

Przypadły mi do gustu: Dopiero zaczynam przygodę z grami.
Nie przypadły mi do gustu: j/w

Prawda jest taka że ciężko o takie mmo, bardziej to pasuję pod single player, może assasin creed w trybie online choć nigdy nie grałem więc nie mogę powiedzieć jak to wygląda, w crysis grając online ludzie przeważnie się skradali i chodzili w niewidce z tego co wiem, jednakże te gry to nie jest typowe mmo. Możesz sprawdzić ESO może tam chociaż ułamek znajdziesz tego co poszukujesz jednak nie wiem czy ci model finansowy odpowiada chyba jest B2P jeżeli dobrze pamiętam, ale można rozeznać się czy jest jakiś trial. Gry której poszukujesz to bardziej tryb single typu AC, Theif czy Dishonored. Jeszcze na mus możesz odpalić jakiegoś mmofps i zabijać po cichu XD polecam Heroes and Generals jak coś.

ESO w miarę pasuje, jest B2P, nie ma triala. Klimat fantasy a'la średniowieczny, możesz się bawić w zabójcę/złodzieja zwłaszcza z dodatkami, zerknij też, czy nie interesuje Cię roleplay.

Poza tym może być ciężko, no chyba, że ten aspekt interesuje Cię tylko w pvp. Wtedy możesz sobie sprawdzić gry z klasą zabójcy/assasynopodobną (oprócz ESO), np. Black Desert czy Neverwinter, które również mają klimat fantasy/średniowieczne fantasy.

Albion Online b2p niedługo start googluj

Witam!

Szukam MMO, w którym będą mógł się wcielić w jakiegoś zabójce eliminującego cele, żeby był klimat skradania się, cichego zabójstwa, takiego kozaka którego nikt nie zna, nikt nie widział a wszystkich zabija ;D Chciałbym żeby gra była w klimacie średniowiecznym, coś może pokroju Gry o Tron , dzięki wszystkim :)

Gatunek: Totalnie mi to obojętnie
Sprzęt: Sprzęt jest wstanie wszystko uciągnąć
Cechy: Darmowe raczej po prostu ;p

Przypadły mi do gustu: Dopiero zaczynam przygodę z grami.
Nie przypadły mi do gustu: j/w