Szukam kogoś do "Dungeon Striker "

Witam.

Mam straszna ochotę pograć z kimś bo samemu to jednak nie to samo. Jakby znalazł się ktoś chętny to będzie fajnie. ;)

http://ds.sdo.com/web5/index/ - tak jest to wersja chińska ale grałem trochę i PINGi nie są takie straszne ( wahają się niby 250 czasem do 400 ) ale da się grać i nie wkur**** ;)

moge pograc ale nie znam wcale tej gry xD ale pytanie umiesz chiński ? bo ja go nie zbyt kumam xD

Nie, nie znam :P Skille są na necie po ang a co do questów są strzałeczki tak jak w Dragon Nest więc wiadomo co robić :P

Mógłbym pograć o ile mnie ktoś poinstruuje gdzie tam jest rejestracja bo po chińsku wszystko :P

odpal chrome xD zaraz poszukam instrukcji, której używałem.

Mam.
http://forum.mmosite.com/thread/2/258/20141224/How_to_play_Dungeon_Strikers_CH-549b1762f04875213-1.html
Co prawda ja nie robiłem QQ konta :P Wystarczy G Home account.

Jeśli chodzi o server to wybierajcie taki co jest w tej instrukcji. Z "doświadczenia" wiem, że 1-szy czasem ma mniejszy PING ale 2-gi jest bardziej stabilny. Z tego 1-go czasem są DC.

BTW Jak coś to skype czy TS? Wszystkie TSy, które wcześniej uźywałem padły więc nie mam żadnego dobrego ;/

Ok wszystko chyba się udało To jakie bierzecie klasy ?

Bo Chcę już wybrać i zagrać :D A wolałbym nie grać w 4 Magów

Jak grasz magiem to wezmę wojaka xD

Przykład podałem biorę Kleryka

Nie znajdzie się jeszcze ktoś do gry ?
Jest mag i kler ;]

Chciałem się zarejestrować ale każda podać nr gdy podaje to pisze że zły format O co chodzi ?!

A robisz zgodnie z instrukcja ? :D

Ja się zarejestrowałem, zalogowałem, nawet postać zrobiłem.

Tylko kiedy wybieram cwłaśnie postać ekran robi się czarny, gra muzyczka, jest kursor z gry i to w sumie tyle. Raz mi się udało "załadować", ale nic nie mogłem zrobić, bo jakiś komunikat był. Pewnie, że mnie rozłączyło, albo coś.

Grę usuwałem i instalowałem parę razy. Tak samo klienta ściągałem kilka razy.

Już nie wiem co z tym.

Wie ktoś jak to naprawić?

Jeśli chodzi o black screen. Czasem trzeba poczekać ... i to troche :P 1sze odpalenie gry po odpaleniu kompa czasem trwa i nawet 5 min ... i to nie żart :D Jeśli nadal nic to może wyłącz anty wira.

A co mi tam, spróbuje. Teraz się zarejestruję i zacznę pobierać, jutro chyba pogramy.

Edit: Ok mam już 1 problem ;p jak mam zdobyć kod aktywacyjny z smsa? Chiński numer pasuje, mój nie.

A widzisz :D Jak zakładasz konto to masz tym śmiesznym G Home masz na górze do wyboru:

- potwierdzenie SMS
- potwierdzenie e-mailem

- i jest 3-cia opcja ale nawet nie wiem o co chodzi w tym xD
Musisz wybrać to 2-gie ;)

A spoko dzięki ci bardzo ;] Gra pobrana to zostało to konto założyć nieszczęsne.

Ok ja mam tego łucznika. Jak się spotykamy? Gildia czy do znajomych dodajemy? Jak ogarnę jak to się robi. :D

Edit: Sorki Za podwójny post.

Chętnie pogram Podajcie jakies ts3

Jesteśmy na TSie mmorpg ;)

Co prawda teraz zaczeła sie praca znowu więc mnie nie ma do 16:00 :(

Witam.

Mam straszna ochotę pograć z kimś bo samemu to jednak nie to samo. Jakby znalazł się ktoś chętny to będzie fajnie. ;)

http://ds.sdo.com/web5/index/ - tak jest to wersja chińska ale grałem trochę i PINGi nie są takie straszne ( wahają się niby 250 czasem do 400 ) ale da się grać i nie wkur**** ;)