Szukam kogoś do duo

Nie można powiedzieć ,że utknąłem w ELO HELL. Ale gry duo są ciekawsze. Zdażają się przegrane , a przez duo wiecej wygranych i szybszy awans. Mam bronze II 25/23 rankedy(wygrane/przegrane). PS: Skype suchar1j LOLEASTNORDIC: SuchCio

Jak bys mial okolo golda to bym sie skusil ale gra 1100 a 2k elo to jest roznica. ;p

@UP +1 do fejmu, bro. PROSIE Z GOLDA, UCZ MNIE GRAĆ

Teraz serio. Już mnie wkurzają te wszystkie prosty, co piszą "no sorry, nie mogę z tobą grać, w końcu jestem w srebrze V, a ty brązie I, jestem o wiele lepszy od ciebie", gościu. Jak nie masz ochoty z nim grać, to się tu, kur*a, nie odzywaj. Bo to wygląda tylko na szpan i "popisówę", "hej mała, mam gold I, a ten frajer, z którym jesteś tylko brąz I, chcesz ze mną chodzić?"

A tak do tematu. Ja mogę grać, ale bez skejpa, jeśli to by ci odpowiadało. Srebro IV

SuchCio, mógłbym z tobą pograć, gram średnio wg. mnie. Spadłem z II bronze do IV bronze, można rzec że trochę utknąłem. 18 lat, możliwy wszelki voip. Mogę grać wszędzie, ale preferuję topa/junglę. Jak coś to odezwij się na gg 8262428

Ja bym mógł jedynie na normalach, bo jestem z styłu mam dopiero 20 lvl. I rankedy odpadają, jedynie co normale. Jeszcze jedno jaki serv ?. Bo jestem na eu west.

Aktualnie jestem W Silver V (zaraz Silver IV) Skype: suchar1j

Ja bym mógł jedynie na normalach, bo jestem z styłu mam dopiero 20 lvl. I rankedy odpadają, jedynie co normale. Jeszcze jedno jaki serv ?. Bo jestem na eu west.

Widać jaki ogar jesteś, dobrze czytać nie umiesz, graj z botami

Szczerze jakby był dobry to by solo wycarrował do Gold III ~ :P Pamiętajcie że jak sie przegrywa alema sie dobry staty to jest możłiwość przeskoczenia o Dywyzji;> tzn jak jesteś w V to może cie wywalić do III

Widać jaki ogar jesteś, dobrze czytać nie umiesz, graj z botami

po co wpierdalasz z butami tam gdzie nie trzeba, nie jest napisane jaki server to mogę kuźwa zapytać nie ?.

@2UP what? ;o

Aktualnie Srebro IV na EUNE .Preferuje adc lub supp na obu pozycjach całkiem nieźle sobie radze. Skype lub TS3 , nie ma problemu.

@Deimond hahahaha zmień dilera, bo Cię w uja robi.

Chetnie bym pograł ale mam na innym srv ;/

Nie można powiedzieć ,że utknąłem w ELO HELL. Ale gry duo są ciekawsze. Zdażają się przegrane , a przez duo wiecej wygranych i szybszy awans. Mam bronze II 25/23 rankedy(wygrane/przegrane). PS: Skype suchar1j LOLEASTNORDIC: SuchCio

On szuka partnera do rankedów, a ty piszesz, że masz 20 lvl i chętnie pograsz.

@Gruca powiedz skąd się biorą takie dzieci, bo na pewno nie z pochwy.

Wiedział co powiedział ty chociaż za to.

Co wy robicie z tego tematu? Koleś napisał ze ma 20 , nie mam mu tego za złe. Chill guys, :).

A dowiem na jakim servie jesteś bo szybko wibiję ten lvl 30. Aczkolwiek na razie rankedów solo nie tykam. (Już 21 :P.). Mam już seta run pod ap, tylko nie wszystko jeszcze odblokowane. Jak będę miał tak ze 150 wygranych normalów, to mogę rzucić na ranked. Ja jak co siedzę na west pod nickiem : deimonCm.

A dowiem na jakim servie jesteś bo szybko wibiję ten lvl 30. Aczkolwiek na razie rankedów solo nie tykam. (Już 21 .). Mam już seta run pod ap, tylko nie wszystko jeszcze odblokowane. Jak będę miał tak ze 150 wygranych normalów, to mogę rzucić na ranked. Ja jak co siedzę na west pod nickiem : deimonCm.

Nie no, przepraszam za spam (niestety EUW jestem, więc z duo nici), ale... DeimonD, ewidentnie nie potrafisz czytać, więc po co cokolwiek w tym temacie piszesz?

Szczerze jakby był dobry to by solo wycarrował do Gold III ~ Pamiętajcie że jak sie przegrywa alema sie dobry staty to jest możłiwość przeskoczenia o Dywyzji;> tzn jak jesteś w V to może cie wywalić do III

dokładnie tak (: mnie od III do I wywaliło :D

@SuchCio /emoticons/nowe_tongue.png" alt=":P" srcset="/emoticons/tongue@2x.png 2x" width="20" height="20"> A w lolking-u wszystko szło w górę dopóki nie doszedłem do tych eliminacji po 100 p. I tu non-stop win/lose/win/lose etc. Chciałbyś może razem popykać?