Witam, szukam kogoś kto chciałby pograć w wowa na prywatnym serwie, nie jestem jakimś doświadczonym graczem wowa, ale szybko się nauczę. kontakt na gg 7647715
Szukam kogoś do gry w WOW na priv
Pograsz na prywatnym gownie a później Blizzz Ci go zamknie :))
zamknie to zamknie. nie chce kupować wowa bo najpierw chce się nauczyć grać
Nie nauczysz się grać na serwerze, który nie przypomina tego jak wygląda normalna gra, zresztą sam BC jest na tyle tani, że chyba w jeden miesiąc spokojnie stwierdzimy czy chcemy dalej grać czy nie. Polecam kupić i zobaczyć jak nigdy nie będą wyglądały prywatne serwery.
sprawa wygląda tak. 30 czerwca nie będę mógł już grać. szukam ludzi żeby chciaż miesiąc pograć, a teraz każdy grosz jest ważny dla mnie
To wybierz inną grę f2p, która nie jest zbugowana i warta uwagi. Nie warto pakować się w coś niepewnego i zbugowanego jak na rynku jest od groma innych gier
pomyślałem o wowie, bo kiedyś grałem na jakimś privie i mi się spodobało. ale granie solo w wowa to troche bezsensowne. ogólnie chce pograć w cokolwiek z ludźmi coś proponujesz?
pomyślałem o wowie, bo kiedyś grałem na jakimś privie i mi się spodobało. ale granie solo w wowa to troche bezsensowne. ogólnie chce pograć w cokolwiek z ludźmi coś proponujesz?
W jakim celu chcesz marnowac 23 dni gry na privie, odpusc sobie to na razie. W WoWie fun jest na end gamie, questy to nic specjalnego i zabij, pozbieraj.
Odpal sobie LoLa czy cus.
W piątek idź do multikina, dostaniesz BC za frajer i sobie pograsz
Nie za free tylko za obejrzenie filmu warcraft początek :)
Witam, szukam kogoś kto chciałby pograć w wowa na prywatnym serwie, nie jestem jakimś doświadczonym graczem wowa, ale szybko się nauczę. kontakt na gg 7647715