Witam tak jak w tytule szukam kogoś do gry
Szukam kogoś do gry :)
Jest tam jakaś gildia polska, Pelikany chyba. Powinni być aktywni ale uprzedzam, jeśli zaczynasz dopiero to będziesz miał ciężko To nie jest faceroll gra jak wow
Nie liczę na to , wow jest arcydziełem i nikt mu nie dorówna i to przez dłuższy czas mam nadzieję ,że ta gildia jest aktywna
No nie wiem, moim zdaniem dorównało a nawet przegoniło go dziesiątki gier na przestrzeni kilku lat ale co ja tam wiem Beyonce też ma dużo fanów ale czy jej piosenki są arcydziełem... Życzę powodzenia w Wildstarze
No nie wiem, moim zdaniem dorównało a nawet przegoniło go dziesiątki gier na przestrzeni kilku lat ale co ja tam wiem Beyonce też ma dużo fanów ale czy jej piosenki są arcydziełem... Życzę powodzenia w Wildstarze
Z Twojej wypowiedzi wynika że wszystkie gry z ogromną bazą graczy jak FF XIV/WoW/PUBG/LoL/CS:GO to szmiry a najlepsze są te w które gra 100 osób
W Wildstarze jest chyba aktywna gildia Pelikany po stronie bodajże Exile
Z Twojej wypowiedzi wynika że wszystkie gry z ogromną bazą graczy jak FF XIV/WoW/PUBG/LoL/CS:GO to szmiry a najlepsze są te w które gra 100 osób W Wildstarze jest chyba aktywna gildia Pelikany po stronie bodajże Exile
Nie, z mojej wypowiedzi kompletnie nic takiego nie wynika. Na szczęście nie odpowiadam za Twoją interpretację a jedynie za to co napisałem
Panowie bez spiny
Z tego co wiem w Pelikanach są może z 3-6 osoby aktywne, osobiście sam usunąłem tą świetną, piękną grę z dysku bo umarła, w głównym mieście obu frakcji ledwo można z kimś pogadać bo biega z 10 osób.
Ahh ten piękny mem ded game Niby ded, a gra wciąż działa... dziwne nie? Może jednak nie jest martwa? Po prostu nie ma tak dużej bazy graczy jak WoW. Szczególnie jak ktoś wchodzi o 7 rano w poniedziałek
Podział an Exile/Dominion teraz ma zastosowanie tylko w kontekście rasy jaką chcesz grać, lore (którego olewa 99% graczy), innego wyglądu głównego miasta i adventures, które nitk nie robi.
Co za tym idzie nie ma gildi , które są tylko dla jednej nacji
WoW jest nudny jak flaki z olejem... szczególnie jak zacznie się robić raidy w Wildstarze choć to oczywiście kwestia gustu, ale nikt nie zaprzeczy, że Wildstar to znacznie bardziej dynamiczna gra.
Aktywnych jest sporo, ale Wildstar to typowa gra, gdzie nie ma zbytnio contentu do bawienia się w no-lif'a więc tak jak mówisz z 7 osób aktywnych, a reszta (ponad 20 osób) regularnie na raidach bądź na godzinkę dziennie daily sobie zrobić.
Słyszałem, że problem w wildstarze z populacja jest niski ale myślę, że jest troche wiekszy niz kolega napisal
Z tego co wiem w Pelikanach są może z 3-6 osoby aktywne, osobiście sam usunąłem tą świetną, piękną grę z dysku bo umarła, w głównym mieście obu frakcji ledwo można z kimś pogadać bo biega z 10 osób.
Niestety aktywnych jest 12 osób na dzisiejszą godzinę 18
Wildstar dobra giera, aż 100 osób online, a nie co ten Wow nudny jak flaki z olejem tylko kilka milionów subskrybentów.
Ja nie zajmuje się rekrutacją ale jesteśmy aktywni. Raidy odbywają się regularnie.
PS: Coś co jest martwe nie może umrzeć
To w Pelikanach musiało coś się zmienić, bo ostatnio jak byłem to ani nikt nie pisał do mnie, nie odpisywali ani nic, patrzyłem na aktywnych to tak jak napisałem wyżej.
To w Pelikanach musiało coś się zmienić, bo ostatnio jak byłem to ani nikt nie pisał do mnie, nie odpisywali ani nic, patrzyłem na aktywnych to tak jak napisałem wyżej.
ok , ale nie którzy , którzy przeczytają ten post wyrabiają sobie opinie i piszą pózniej pod innymi postami
Gdy dołączyłem do Pelikanów w czwartek gdzieś 17-18 (godzina)było 6 osób online , natomiast wieczorem koło 20 godziny było już 12 online a o godzinie po 21 było online 16 (największa ilość). Pelikany robią raidy z czego się orientuje po obecności na ich discordzie. A co do odpisywania to też bez problemu mi pomogoli z pytaniami zarówno jak i na guild chat jak i na wyżej wspomnianym discordzie.Oferują pomocą zrozumieć mechaniki gry dla nowego gracza. TYLE Jeżeli ktoś miałby ochotę zapraszam :()
Przyjmie ktoś pod skrzydła gildii 50 Draken Warrior?
Przyjmie ktoś pod skrzydła gildii 50 Draken Warrior?
Jasne napisz do mnie w grze Kestianooo Shyback albo np do jednego z oficerów Salandor Medic lub po prostu napisz na chacie world czy jest ktoś online z Pelikanów a na pewno ktoś się odezwie bo codziennie wieczorem gra po 20 osób wiec problemu z tym nie bedzie
Jasne napisz do mnie w grze Kestianooo Shyback albo np do jednego z oficerów Salandor Medic lub po prostu napisz na chacie world czy jest ktoś online z Pelikanów a na pewno ktoś się odezwie bo codziennie wieczorem gra po 20 osób wiec problemu z tym nie bedzie
Nie wiem kiedy ostatnio wchodziłeś do gry, ale kilka dni temu gildia się rozpadła. Od dłuższego czasu były ciągłe braki do raidowania, a z randomami cofaliśmy się z progresem. Leader gildi miał już dosyć i odszedł z gry, a reszta poszła za nim tym bardziej, że gra i tak jest praktycznie w maintance mode więc prawie wszystkim się odechciało dalszej gry.
Jeśli się nie mylę Salandor stwierdził, że zprogresuje sobie z inną gildią raid rmt (nie chce być przeciągany, ale chce skończyć ten raid) i też skończy z grą.
Witam tak jak w tytule szukam kogoś do gry