Szukam kogos do pogrania w The Division

Siemanko. Tak jak juz jest napisane w temacie szukam kogos do wspolnego grania w The Division ;D

Kontakt:

Forum PW

badz

Witam, ja zaraz zobacze ile sie to będzie sciągało, jak się w ogóle gra? To taki typowy fps/survival/ może coś jak Borderlands?

Jak chcesz razem pograć to łap mojego uplaya: xxNesT

ja bym z checia wrocil do gry ale pytania ... gramy od 0 jako stała ekipa czy wbijamy sie z roznymi lvl ? pytanie 2 granie z platnymi DLC czy sama podstawka ?

Aktualnie gram z DLC Przetrwanie i powiem ze po nowym patchu jest ciekawiej i potrafi przytrzymac juz na dluzej. No i oczywiscie jesli gra sie w zgadanej grupie to jest jeszcze lepiej. A co do samego dodatku Przetrwanie to musze przyznac ze wyszlo im znakomicie. Grajac w pierwsza gre odczulem to cale zaszczucie i zagubienie. Po ktorejs juz z kolei radzisz sobie bez problemu. Co nie zmienia faktu ze tryb jak najbardziej udany i godny pochwalenia. Szczegolnie tryb PvP gdzie przy grze z druzyna mozna sobie urzadzic ciekawe polowanie na innych próbujących przetrwac :)

Ale o co mi chodzilo :D w razie czego dodawac na Uplay: Thyozi

Ja po darmowym weekendzie zdecydowałem się zakupić podstawkę. Raczej po świętach skuszę się też na Survival. A co myslicie o Underground? Warto wydać 30zł?

Zapomniałbym, mój nick Uplay to FliegenOne

Ja po darmowym weekendzie zdecydowałem się zakupić podstawkę. Raczej po świętach skuszę się też na Survival. A co myslicie o Underground? Warto wydać 30zł?

Zapomniałbym, mój nick Uplay to FliegenOne

Ze mną jest właśnie podobnie :D lecz ja planuje całego season passa zakupić jakoś po sylwestrze.

No nic jeszcze raz zapraszam do dodania na uplay: xxNesT

Ja rowniez mam sama podstawke, a pozniej chyba wezme season passa bo gierka super, tylko przydałby sie ktoś czasem do gry ;) steam - Lowek , uplay - danield929

wyslane zapro do was wszystkich.

W razie czegos moj nick uplay M1kiePL ( wiem wuiem, zakladane z 10 lat temu - tak wiemwiem uplay wtedy nie bylo :D )

Pozostaje sie jedynie konkretnie teraz zgadac i ruszyc z tematem.

Dokładnie. Jak wam pasuje to proponuje założyć discorda (taki ts i czat dla graczy) będzie wygodniej sie zgadać i dogadać a co najlepsze jest darmowy i nikt nam nie będzie przeszkadzać. :)

Jak coś to piszcie mi na pw to założe i dam zapro bo nie wiem czy tu linki do takich rzeczy można wstawiać

Discord: https://discord.gg/9PkD2BF

Nie znalazłem zadnego zakazu tak wiec zamieszczam zaproszenie. Można wejść przez przeglądarke lub pobrać.

Twórz gildie/klany, zapraszaj znajomych, umawiaj się na rozgrywki i korzystaj z dodatkowych funkcji. Dołącz do nas na www.needparty.eu

Siemanko. Tak jak juz jest napisane w temacie szukam kogos do wspolnego grania w The Division ;D

Kontakt:

Forum PW

badz