Siemanko. Tak jak juz jest napisane w temacie szukam kogos do wspolnego grania w The Division ;D
Kontakt:
Forum PW
badz
Siemanko. Tak jak juz jest napisane w temacie szukam kogos do wspolnego grania w The Division ;D
Kontakt:
Forum PW
badz
Witam, ja zaraz zobacze ile sie to będzie sciągało, jak się w ogóle gra? To taki typowy fps/survival/ może coś jak Borderlands?
Jak chcesz razem pograć to łap mojego uplaya: xxNesT
ja bym z checia wrocil do gry ale pytania ... gramy od 0 jako stała ekipa czy wbijamy sie z roznymi lvl ? pytanie 2 granie z platnymi DLC czy sama podstawka ?
Aktualnie gram z DLC Przetrwanie i powiem ze po nowym patchu jest ciekawiej i potrafi przytrzymac juz na dluzej. No i oczywiscie jesli gra sie w zgadanej grupie to jest jeszcze lepiej. A co do samego dodatku Przetrwanie to musze przyznac ze wyszlo im znakomicie. Grajac w pierwsza gre odczulem to cale zaszczucie i zagubienie. Po ktorejs juz z kolei radzisz sobie bez problemu. Co nie zmienia faktu ze tryb jak najbardziej udany i godny pochwalenia. Szczegolnie tryb PvP gdzie przy grze z druzyna mozna sobie urzadzic ciekawe polowanie na innych próbujących przetrwac
Ale o co mi chodzilo w razie czego dodawac na Uplay: Thyozi
Ja po darmowym weekendzie zdecydowałem się zakupić podstawkę. Raczej po świętach skuszę się też na Survival. A co myslicie o Underground? Warto wydać 30zł?
Zapomniałbym, mój nick Uplay to FliegenOne
Ja po darmowym weekendzie zdecydowałem się zakupić podstawkę. Raczej po świętach skuszę się też na Survival. A co myslicie o Underground? Warto wydać 30zł? Zapomniałbym, mój nick Uplay to FliegenOne
Ze mną jest właśnie podobnie lecz ja planuje całego season passa zakupić jakoś po sylwestrze.
No nic jeszcze raz zapraszam do dodania na uplay: xxNesT
Ja rowniez mam sama podstawke, a pozniej chyba wezme season passa bo gierka super, tylko przydałby sie ktoś czasem do gry steam - Lowek , uplay - danield929
wyslane zapro do was wszystkich.
W razie czegos moj nick uplay M1kiePL ( wiem wuiem, zakladane z 10 lat temu - tak wiemwiem uplay wtedy nie bylo )
Pozostaje sie jedynie konkretnie teraz zgadac i ruszyc z tematem.
Dokładnie. Jak wam pasuje to proponuje założyć discorda (taki ts i czat dla graczy) będzie wygodniej sie zgadać i dogadać a co najlepsze jest darmowy i nikt nam nie będzie przeszkadzać.
Jak coś to piszcie mi na pw to założe i dam zapro bo nie wiem czy tu linki do takich rzeczy można wstawiać
Discord: https://discord.gg/9PkD2BF
Nie znalazłem zadnego zakazu tak wiec zamieszczam zaproszenie. Można wejść przez przeglądarke lub pobrać.
Twórz gildie/klany, zapraszaj znajomych, umawiaj się na rozgrywki i korzystaj z dodatkowych funkcji. Dołącz do nas na www.needparty.eu
Kontakt:
Forum PW
badz