Szukam kogoś do rafa [Burning Legion]/H

Witam. Jak w temacie szukam kogoś kto chce zacząć swoją przygodę w wowie i chcę zaoferować swoją pomoc i wspólną grę na rafie. Poexpimy wspólnie do 90 (do 90 jest duży bonus za wspólne expienie), mogę korzystać z komunikatorów głosowych.

Wyposażę także swojego padawana w bagi i gold na riding. Z racji wakacji jestem dostępny raczej przez cały dzień.

Kontakt PW, w temacie lub battlenet: Red#22977

EDIT: Udało mi się wyszkolić pierwszą osobę, 1-90 zszedł w 3,5 dni gry (przy 6-7h grania na dzień)

Ja bym mógł lecz zanim bym pobral gre troche by minelo(jakos ostatnio internet mi wariuje), grałbym pierwszy raz więc nie za dużo wiem :)

A i jeszcze jak by to wyglądało ty dajesz mi dostęp do gry czy ja muszę sobie kupić?

Wowa kupujesz na własny koszt (obecnie to jakieś 15zł nie licząc nadchodzącego legionu)

Jednak odpadam właśnie się dowiedziałem ze niedługo wyjeżdżam i nie będę mieć czasu na grę :/

Jednak odpadam właśnie się dowiedziałem ze niedługo wyjeżdżam i nie będę mieć czasu na grę  :/

Raczej dowiedziałeś się że nie za darmo dostaniesz kopie gry, ach ci Polacy..

Jak by tak poszukac to mase ludzi proponuje rafa tylko tyle ze... Kupuja ci podstawke, loomy, bagi i... 2 miesiace gry w zamian za to ze wyexpisz z nimi z 5 postaci hehehe

2 miesiące gry? :D przeglądałem masę tematów odnośnie RaF i każdy oferuje podstawkę loomy i bagi ^^ nigdzie nie ma mowy o 2 miesiacach abonamentu bo to sie najzwyczajniej nie oplaca. :) Znajdź mi ta masę ludzi @May3zoON :) Czekam na PW z linkami.

2 miesiące gry?  przeglądałem masę tematów odnośnie RaF i każdy oferuje podstawkę loomy i bagi ^^ nigdzie nie ma mowy o 2 miesiacach abonamentu bo to sie najzwyczajniej nie oplaca.  Znajdź mi ta masę ludzi @May3zoON  Czekam na PW z linkami.

Samą prawdę przecież powiedział, ja dokładam 3 miesiące, legion i dwa następne dodatki po nim.

Redzik pytanie do ciebie jak i do innych, jak dostać battlechesta za 15 zł ? Pozdrawiam

Poszukaj sobie na zagranicznych portalach powiazanych z wowem bo jest... Nawet typ na globalu pisal ze szuka rafa I oplaca miesiac (daje golda na token).... Zreszta kogo to obchodzi jak i tak wiesz lepiej....

No jasne poszukaj sobie sam. :D Typowa odpowiedz gościa, który gdzie tam zasłyszał o kimś kto daje podstawkę + 60 dni abo + 20k gold na loomy i bagi. A jak pytam o konkrety to już takich nie otrzymasz. :)

Kocham ten typ ludzi przypomina mi on o tzw bywaczach & ruchaczach: gdzie to on nie był i kogo nie ruchał. :D Tyle, ze na forum można to odnieść: czego to on nie czytał i nie słyszał :D

Temat do zamknięcia, znalazłem kogoś, a co do battlechesta to zaspałem troszkę bo za 15zł to już nie jest to możliwe, kody z filmu miały ważność do 1 sierpnia.

2 miesiące gry?  przeglądałem masę tematów odnośnie RaF i każdy oferuje podstawkę loomy i bagi ^^ nigdzie nie ma mowy o 2 miesiacach abonamentu bo to sie najzwyczajniej nie oplaca.  Znajdź mi ta masę ludzi @May3zoON  Czekam na PW z linkami.

Szukasz takiej osoby ja np tak robiłem kupiłem battlechesta i opłaciłem dwa miechy gościowi, a dokładnie opłaca się jeden bo za jeden i tak dostaniesz miecha gry. Dzięki super dodatkowi 100k to są grosze. Swego czasu na mmo-champion tez było pełno osób które opłacały dwa miechy by mieć mounta.

Odświeżam

Witam. Jak w temacie szukam kogoś kto chce zacząć swoją przygodę w wowie i chcę zaoferować swoją pomoc i wspólną grę na rafie. Poexpimy wspólnie do 90 (do 90 jest duży bonus za wspólne expienie), mogę korzystać z komunikatorów głosowych.

Wyposażę także swojego padawana w bagi i gold na riding. Z racji wakacji jestem dostępny raczej przez cały dzień.

Kontakt PW, w temacie lub battlenet: Red#22977

EDIT: Udało mi się wyszkolić pierwszą osobę, 1-90 zszedł w 3,5 dni gry (przy 6-7h grania na dzień)