Elo no więc tak po ostatnim artykule guru zaczęła we mnie narastać chęć zagrania w tibie. Planuje grać od początku na jakimś PVP serwie. Nie umiem za bardzo w nią grać - kiedyś tam wbiłem chyba 18 lvl sorcerem kupiłem b.robe okradli mnie w żałosny sposób i przestałem grać. Szukam doświadczonego/nych graczy z którymi mile spędzę godziny expienia i skillowania i którzy wspomogą mnie w potrzebie i odpowiedzą na grad pytań ;] jbc. pisać na gg
Szukam kogoś do... Tibi ;p
Ja bym sie pisał, zawsze chciałem pograć w lepszej ekipie!
ps. Tibii nie Tibi
pisz na gg 5939536 będę grał chyba na furora czy jakoś tak a to Tibi to specjalnie ;p
No ja grałem dosyć długo w tą grę. Mogłeś wcześniej pisać to bym z tobą chętnie zagrał, bo ostatnio pobrałem i grałem druidem wbiłem ok 20 lvl i już nie gram ponieważ wolę grać knightem. Może jeszcze kiedyś wrócę
Jeśli zamierzacie grać za darmo i nie kupować premium account to odradzam global. Grałem sporo w tibie i poziom ~40 wbijecie bez, a reszta to już jest kompletna strata czasu ponieważ nie ma takich expowisk ( chyba że dużo się pozmieniało).
Radzę wam znaleźć jakiś dobry ots z małymi ratami albo nawet z większymi i pograć sobie 4fun. Ale to tylko moja opinia.
Mogę zagrać Miałem 78 poziom.
Pisać na GG.
Również mogę zagrać .
Jeśli zamierzacie grać za darmo i nie kupować premium account to odradzam global. Grałem sporo w tibie i poziom ~40 wbijecie bez, a reszta to już jest kompletna strata czasu ponieważ nie ma takich expowisk ( chyba że dużo się pozmieniało).
Bez premium tez da się nabić wyższy lvl, wbrew pozorom dla free jest dużo expowisk.
Może też zagram bardzo dawno temu grałem ale b.długo
@up: Jakie ? Dragony, Dragon Lordy, GS, 1 Warlock gdzies biega i chyba jeden demon. Dodatkowo wszystkie expy są przepełnione.
Gdyby była spora ekipa może bym zagrał
@down: tylko że są to expy nieopłacalne i ciągle zaludnione dodatkowo nie ma expowisk na większe poziomy.
@up: Jakie ? Dragony, Dragon Lordy, GS, 1 Warlock gdzies biega i chyba jeden demon. Dodatkowo wszystkie expy są przepełnione.Gdyby była spora ekipa może bym zagrał
Kiedyś GS fajnie się biło energy bomb i hmmy ew. paladyn bil uciekając (nawet na 25+poziomie) później to zmienili
Banshee, Black Knight, Orc Fortress,kazz i podejrzewam ze doszło trochę więcej
Zgadzam się oczywiście że jak chce się naprawdę pograć to tylko z pacc (dużo większe tereny).
A wogóle ktoś z was zaczął grać?
No to ja chciałem dorzucić tylko że jak jest spora ekipa to możecie spróbować na dobrym prywatnym serwie i wtedy ogar pvp ;]
Elo no więc tak po ostatnim artykule guru zaczęła we mnie narastać chęć zagrania w tibie. Planuje grać od początku na jakimś PVP serwie. Nie umiem za bardzo w nią grać - kiedyś tam wbiłem chyba 18 lvl sorcerem kupiłem b.robe okradli mnie w żałosny sposób i przestałem grać. Szukam doświadczonego/nych graczy z którymi mile spędzę godziny expienia i skillowania i którzy wspomogą mnie w potrzebie i odpowiedzą na grad pytań ;] jbc. pisać na gg