Jak w temacie! Szukam kogoś do gier w które można pograć w Co-opie. Jestem chętny do zagrania w takie gyr jak Resident Evil 5/6 i Revelation 2, Dead Island, Dying Light, Diablo, Diablo 2, gry serii Total War, Spellforce 3(mogę komuś udostępnić dostęp do bety) itd. Jestem otwarty na propozycje! Jedyne czego oczekuje od drugiej osoby to wiek 18+ i używanie TS3. Siema
Szukam kogoś go gier co-op
W SpellForce 3 bym zagrał, co-op przez hamachi czy na normalnych serwerach ?
Na normalnych serwach na becie można grac 1v1 lub 2v2 i można grać zarówno z botami jak i z innymi graczami ;).
Ja jestem chętny^^
Podkreślam. Szukam kogoś do gier Co-op, ale nie mmo(może poza albionem jak ruszy). Obecne MMO są robienie dla cassuali i poza lineage 2 nie podoba mi się żadne inne. Mogę grać w gry co się gra po prostu we 2 w kooperacji :).
W Dragons Dogma Online pograjcie sobie. Super pod Co-op.
zagrałbym w dead island palladinsy albo jakiegoś saints rowa, ale mam 16 lat
Jak w temacie! Szukam kogoś do gier w które można pograć w Co-opie. Jestem chętny do zagrania w takie gyr jak Resident Evil 5/6 i Revelation 2, Dead Island, Dying Light, Diablo, Diablo 2, gry serii Total War, Spellforce 3(mogę komuś udostępnić dostęp do bety) itd. Jestem otwarty na propozycje! Jedyne czego oczekuje od drugiej osoby to wiek 18+ i używanie TS3. Siema