Siema, szukam kogoś, kto będzie zainteresowany grą od 0 i kupi Battlechesta co odblokuje nam bonusy związane z RAF'em. Większy exp, grant level, teleporty.
Jest tu ktoś taki?
Gram w wowa już sporo czasu, służę pomocą
Siema, szukam kogoś, kto będzie zainteresowany grą od 0 i kupi Battlechesta co odblokuje nam bonusy związane z RAF'em. Większy exp, grant level, teleporty.
Jest tu ktoś taki?
Gram w wowa już sporo czasu, służę pomocą
Jeżeli zakupisz Battlechesta, to mogę bez problemu grać na Twoim RAF : )
Edit bo chyba źle Cie zrozumiałem.
Chodzi o to, że ja już mam konto, chce z kimś zagrać przez wysłanie rafa, jeśli możesz kupić i jesteś zainteresowany, to bardzo chętnie zagram.
Chodziło mi o to, że jeżeli zakupisz mi Battlechest, to z chęcią mogę grać z Twojego RAF. W innym wypadku trudno mi jest myśleć, że ktoś będzie chciał wydać pieniądze na Battlechesta i jeszcze dać Tobie tyle bonusów, skoro to będzie z Twojego zaproszenia RAF.
Bonusy są przydzielane na oba konta, więc nie rozumiem czemu miałbym kupić komuś gre, żeby sobie z nim pograć.
Zapomniałeś powiedzieć o gratisowym czasie gry dla Ciebie plus mountcie.
A to w ogóle na RAF 2.0 jeszcze działa? Darmowy czas gry już chyba nie
No to jednak działa Tak czy inaczej, nie będe nikomu nic kupował, bo nie mam na to kasy. Jeśli ktoś chce zacząć i ma zamiar kupić grę, to czemu nie zgodzi się na wysłanie RAF'a z którego OBOJE skorzystamy?
Jak znajdzie się chętny, to możecie dodać na skype mefiu.mefisto
Dodać też trzeba, że darmowy miesiąc wysyłający RAFa dostaje dopiero jak zRAFowany kupi pre-paida/opłaci abonament. Ja tak kiedyś komuś kupiłem i niewiele z tego miałem
Warto też dodać, że mało kto opłaca abonament, żeby można było dostać darmowy miesiąc, chodzi mi głównie o expa
Warto też dodać, że zależy na kogo się trafi. Inwestycja 30 zł na poczet darmowego czasu gry i fajnego latającego mounta to według mnie nie jest dużą kwotą. Oczywiście zależy od osoby.
Ja aktualnie z chęcią bym powrócił na globalny serwer, jednak mam pewien wydatek, więc nie dam rady kupić nawet tego głupiego Battlechesta. A w zamian mógłbym dać sporo. A po co zaczynać grać, skoro nie opłaci się abonamentu nawet na miesiąc?
A gdybym miał już powrócić do gry za swoje pieniądze, to nie ma sensu wydawać na Battlechesta, jeżeli można kupić konto z pandami już po 50 zł. Co z tego, że nie na Twoje dane, skoro dostajesz wszelkie zabezpieczenia razem z mailem na które było założone.
Ja niestety mam tylko tyle kasy, żeby sobie przedłużyć prepaida, także kupno komuś battlechesta nie wchodzi w gre.
Warto też dodać, że zależy na kogo się trafi. Inwestycja 30 zł na poczet darmowego czasu gry i fajnego latającego mounta to według mnie nie jest dużą kwotą. Oczywiście zależy od osoby.Ja aktualnie z chęcią bym powrócił na globalny serwer, jednak mam pewien wydatek, więc nie dam rady kupić nawet tego głupiego Battlechesta. A w zamian mógłbym dać sporo. A po co zaczynać grać, skoro nie opłaci się abonamentu nawet na miesiąc?A gdybym miał już powrócić do gry za swoje pieniądze, to nie ma sensu wydawać na Battlechesta, jeżeli można kupić konto z pandami już po 50 zł. Co z tego, że nie na Twoje dane, skoro dostajesz wszelkie zabezpieczenia razem z mailem na które było założone.
30zł? PP kosztuje 88.90zł http://www.fabrykakluczy.pl/gra/world-of-warcraft-2/prepaid-60-dni-eu-wow-cdkey-klucz-12.html, a jeden miesiąc ze strony battlenet 12 euro. Ja jak szukałem kogoś do rafa to albo kupowałem bc albo składałem się z nim na pp ze względu na darmowy miesiąc który dostaje.
Battlechest kosztuje już nawet 20 zł, w skład tego wchodzi miesiąc gry gratis. Więc te 20-30 zł jest to inwestycja na początek. Patrzysz też po cenach polskich, gdzie narzucają sobie zarobek. Ja zawsze opłacałem poprzez kartę kredytową.
Co więcej, można łatwo kupić doładowanie za golda w grze, sporo ludzi mieszkających za granicą (Anglia) kupuje za grosze paki z prepaidami i w zamian za daną ilość golda oddaje.
Składałbym się, gdybym nie miał konta frozen, musze wydać 88zł na PP zeby wyslac rafa, a potem kolejne 40zl zeby kupic komus chesta..?
@up Mówię tylko co ja robiłem aby zachęcić ludzi jak potrzebowałem kogoś do rafa na "gwałt".
@litoman Ja także płacę kartą, mieszkam w Austrii i płacę 12euro na blizzardowskiej stronie za miesiąc. Miesięcznego doładowania za 30zł nigdzie nie kupisz, ale to już nie ważne.
Powodzenia autorowi w znalezieniu gracza do rafa.
Pozdrawiam
@Oynoki , nigdzie nie powiedziałem, że doładowanie na miesiąc kosztuje 30zł, tylko, że start tyle wynosi, gdzie chodzi o Battlechest.
Inwestycja 30 zł na poczet darmowego czasu gry i fajnego latającego mounta to według mnie nie jest dużą kwotą.
W takim razie wybacz, zmylił mnie ten fajny latający mount. Nie wiem o jakiego mounta Ci chodzi.
Mogę dodać, że jeżeli ktoś przedłuży czas gry i otrzymam 30dni za free, dam mu równowartość golda za prepaida 30dni