Szukam kogoś, kto kupi Battlechesta do wspolnej gry WoW Global

Siema, szukam kogoś, kto będzie zainteresowany grą od 0 i kupi Battlechesta co odblokuje nam bonusy związane z RAF'em. Większy exp, grant level, teleporty.

Jest tu ktoś taki?

Gram w wowa już sporo czasu, służę pomocą :)

Jeżeli zakupisz Battlechesta, to mogę bez problemu grać na Twoim RAF : )

Edit bo chyba źle Cie zrozumiałem.

Chodzi o to, że ja już mam konto, chce z kimś zagrać przez wysłanie rafa, jeśli możesz kupić i jesteś zainteresowany, to bardzo chętnie zagram.

Chodziło mi o to, że jeżeli zakupisz mi Battlechest, to z chęcią mogę grać z Twojego RAF. W innym wypadku trudno mi jest myśleć, że ktoś będzie chciał wydać pieniądze na Battlechesta i jeszcze dać Tobie tyle bonusów, skoro to będzie z Twojego zaproszenia RAF.

Bonusy są przydzielane na oba konta, więc nie rozumiem czemu miałbym kupić komuś gre, żeby sobie z nim pograć.

Zapomniałeś powiedzieć o gratisowym czasie gry dla Ciebie plus mountcie.

A to w ogóle na RAF 2.0 jeszcze działa? Darmowy czas gry już chyba nie :)

http://eu.battle.net/wow/en/shop/recruit-a-friend/

No to jednak działa :) Tak czy inaczej, nie będe nikomu nic kupował, bo nie mam na to kasy. Jeśli ktoś chce zacząć i ma zamiar kupić grę, to czemu nie zgodzi się na wysłanie RAF'a z którego OBOJE skorzystamy?

Jak znajdzie się chętny, to możecie dodać na skype mefiu.mefisto

Dodać też trzeba, że darmowy miesiąc wysyłający RAFa dostaje dopiero jak zRAFowany kupi pre-paida/opłaci abonament. Ja tak kiedyś komuś kupiłem i niewiele z tego miałem :P

Warto też dodać, że mało kto opłaca abonament, żeby można było dostać darmowy miesiąc, chodzi mi głównie o expa :)

Warto też dodać, że zależy na kogo się trafi. Inwestycja 30 zł na poczet darmowego czasu gry i fajnego latającego mounta to według mnie nie jest dużą kwotą. Oczywiście zależy od osoby.

Ja aktualnie z chęcią bym powrócił na globalny serwer, jednak mam pewien wydatek, więc nie dam rady kupić nawet tego głupiego Battlechesta. A w zamian mógłbym dać sporo. A po co zaczynać grać, skoro nie opłaci się abonamentu nawet na miesiąc?

A gdybym miał już powrócić do gry za swoje pieniądze, to nie ma sensu wydawać na Battlechesta, jeżeli można kupić konto z pandami już po 50 zł. Co z tego, że nie na Twoje dane, skoro dostajesz wszelkie zabezpieczenia razem z mailem na które było założone.

Ja niestety mam tylko tyle kasy, żeby sobie przedłużyć prepaida, także kupno komuś battlechesta nie wchodzi w gre. :(

Warto też dodać, że zależy na kogo się trafi. Inwestycja 30 zł na poczet darmowego czasu gry i fajnego latającego mounta to według mnie nie jest dużą kwotą. Oczywiście zależy od osoby.Ja aktualnie z chęcią bym powrócił na globalny serwer, jednak mam pewien wydatek, więc nie dam rady kupić nawet tego głupiego Battlechesta. A w zamian mógłbym dać sporo. A po co zaczynać grać, skoro nie opłaci się abonamentu nawet na miesiąc?A gdybym miał już powrócić do gry za swoje pieniądze, to nie ma sensu wydawać na Battlechesta, jeżeli można kupić konto z pandami już po 50 zł. Co z tego, że nie na Twoje dane, skoro dostajesz wszelkie zabezpieczenia razem z mailem na które było założone.

30zł? PP kosztuje 88.90zł http://www.fabrykakluczy.pl/gra/world-of-warcraft-2/prepaid-60-dni-eu-wow-cdkey-klucz-12.html, a jeden miesiąc ze strony battlenet 12 euro. Ja jak szukałem kogoś do rafa to albo kupowałem bc albo składałem się z nim na pp ze względu na darmowy miesiąc który dostaje.

Battlechest kosztuje już nawet 20 zł, w skład tego wchodzi miesiąc gry gratis. Więc te 20-30 zł jest to inwestycja na początek. Patrzysz też po cenach polskich, gdzie narzucają sobie zarobek. Ja zawsze opłacałem poprzez kartę kredytową.

Co więcej, można łatwo kupić doładowanie za golda w grze, sporo ludzi mieszkających za granicą (Anglia) kupuje za grosze paki z prepaidami i w zamian za daną ilość golda oddaje.

Składałbym się, gdybym nie miał konta frozen, musze wydać 88zł na PP zeby wyslac rafa, a potem kolejne 40zl zeby kupic komus chesta..?

@up Mówię tylko co ja robiłem aby zachęcić ludzi jak potrzebowałem kogoś do rafa na "gwałt".

@litoman Ja także płacę kartą, mieszkam w Austrii i płacę 12euro na blizzardowskiej stronie za miesiąc. Miesięcznego doładowania za 30zł nigdzie nie kupisz, ale to już nie ważne.

Powodzenia autorowi w znalezieniu gracza do rafa.

Pozdrawiam :)

@Oynoki , nigdzie nie powiedziałem, że doładowanie na miesiąc kosztuje 30zł, tylko, że start tyle wynosi, gdzie chodzi o Battlechest.

Inwestycja 30 zł na poczet darmowego czasu gry i fajnego latającego mounta to według mnie nie jest dużą kwotą.

W takim razie wybacz, zmylił mnie ten fajny latający mount. Nie wiem o jakiego mounta Ci chodzi.

Mogę dodać, że jeżeli ktoś przedłuży czas gry i otrzymam 30dni za free, dam mu równowartość golda za prepaida 30dni ;)