Witam,
Szukam kogoś kto nauczy mnie grać w eve online i pomoże zarobić na abonament.
Pisać priv lub tu. Mam skype
Witam,
Najlepiej dołącz do korpa pomagającego nowym graczom, Unseen Academy jest najlepsze, chyba, że preferujesz angielskie. Ta gra jest zbyt bogata, aby jedna osoba Ci pomogła.
Jakbyś miał jakieś konkretne pytania, a tam Ci nie odpowiedzą, to możesz pisać do mnie, nick Aranisus Sharamir.
Nie radzę też, abyś od razu celował w zarabianie na PLEX'a, bo jest diabelnie nudne zajęcie i gra Cię znudzi jeszcze przed końcem triala.
Też z chęcią bym pograł, ale nie stać mnie na takie abonamenty, już opłacam xbox live :/ Mówi się trudno ;p
Też z chęcią bym pograł, ale nie stać mnie na takie abonamenty, już opłacam xbox live :/ Mówi się trudno ;p
To miało coś wnieść do tematu ? To chyba nie potrafię czytać albo w tym zdaniu jest jakaś ukryta wiadomość... "idź się utop, ja nie mogę bo Lemingi nie umiejom pływać"
A ma ktoś może jakiś link do manuala, np. z jakiejś stronki gdzie mam wszystko napisane, albo filmiki z YT, które pozwolą wprowadzić kogoś do gry ? Jeżeli mam liczyć tylko na innych użytkowników w grze to oczywiście nie ma problemu, ale nie wierzę, że w EVE gra tyle dorosłych i ogarniętych ludzie, a żaden nie spisał jakiejś encyklopedii czy konkretnego poradnika do tego mmo..
Nie o to chodzi. Oczywiście, są jakieś poradniki, ale one zawsze zawierają tylko ułamek faktów z gry. Dla przykładu, podam Ci ile czasu szkoleniowego w UA zabiera nauka o górnictwie, pvp i piractwie (dane sprzed pół roku):
-górnictwo (szkolenie 2-3h)
-piractwo (szkolenie 4h)
-pvp (nauczyłem się tam ledwie połowy, a były 3 szkolenia po 4h)
Do tego dochodzą szkolenia z WH, skanowania, misjonarki etc. Tego jest OGROM, dlatego jeżeli ktoś robi zazwyczaj jakiś poradnik, to taki ogólnikowy. Mimo to, najlepszym nauczycielem jest null/low sec i WH, gdzie najmniejszy błąd jest cię w stanie kosztować za dużo.
Witam,