Witam !
Szukam jakieś dobrej komedii przy której można się pośmiać.
Obejrzane :
American Pie - wszystkie części
Kac Vegas - wszystkie części
Wieczny student
Bruce Wszechmogący
Eurotrip
Aceventura
Głupi i głupszy
I tak dalej,piszcie swoje propozycje
Witam !
Obejrzane :
Wieczny student
Bruce Wszechmogący
Eurotrip
Aceventura
Głupi i głupszy
Ali G, Borat, Bruno, Dyktator - świetne komedie Sashy Barona Cohena,
Lesbian Vampire Killers - taki straszny film wersja z wampirami i całkiem ładnymi aktorkami,
Dom w głębi lasu - coś w stylu strasznego filmu, fabularna parodie wszystkich "głupstw", które bohaterowie dokonują w horror'ach, jak np. rozdzielanie się itp, nadal może wystraszyć(ale nie zbyt).
Jak bym sobie coś przypomniał to napiszę.
Ali G, Borat, Bruno, Dyktator - świetne komedie Sashy Barona Cohena,Lesbian Vampire Killers - taki straszny film wersja z wampirami i całkiem ładnymi aktorkami,Dom w głębi lasu - coś w stylu strasznego filmu, fabularna parodie wszystkich "głupstw", które bohaterowie dokonują w horror'ach, jak np. rozdzielanie się itp, nadal może wystraszyć(ale nie zbyt).Jak bym sobie coś przypomniał to napiszę.
Wszystko obejrzałem
Hmmm... jeżeli lubisz klasykę to polecam filmy z Louis de Funes (czyt. luide fines )albo nagą broń czy też akademie policyjną. Coś z nowszych to jakieś Ali G,Borat, ujdzie w komedi Bad Boys ? Agent XXL Straszny film. Z polskich to coś jakby Dzień Świra,Poranek kojota,Chłopaki nie płaczą itp.
Sry Dzień świra to "dramat"
No to jeszcze komedio-parodie gatunku w którym gustuje:
Anuvahood,
Super Zioło(How High),
Piątek, Następny Piątek, Kolejny Piątek,
"Don't be menace to south central while drinking your juice in the hood"(tak to pełna nazwa).
Hmmm... jeżeli lubisz klasykę to polecam filmy z Louis de Funes (czyt. luide fines )albo nagą broń czy też akademie policyjną. Coś z nowszych to jakieś Ali G,Borat, ujdzie w komedi Bad Boys ? Agent XXL Straszny film. Z polskich to coś jakby Dzień Świra,Poranek kojota,Chłopaki nie płaczą itp.Sry Dzień świra to "dramat"
Louse fe Funes - raczej mi nie odpowiada
Reszta obejrzana ;/
Zapomniałem dopisać że nie lubię polskich filmów,oczywiście znajdzie się garstka produkcji, które mnie zaciekawiły.
No to jeszcze komedio-parodie gatunku w którym gustuje:Anuvahood,Super Zioło(How High),Piątek, Następny Piątek, Kolejny Piątek,"Don't be menace to south central while drinking your juice in the hood"(tak to pełna nazwa).
Anuvahood, Super Zioło, Don't be menace to south central while drinking your juice in the hood - obejrzane
Resztę sprawdzę
Czekam na dalsze propozycje
Zrobiłeś DP, zgłoś sam moderatorowi to nie da CI warna, a ja w tym czasie mam kolejną listę. Tym razem filmy Jim'a Carrey'a
Kłamca Kłamca, Jestem na tak, Dick i Jane niezły ubaw oraz seria Ace'a Ventury. Jeszcze mamy Sequel Bruce'a Wszechmogącego - Evan Wszechmogący. Więcej tytułów chyba nie znam, a wymieniam tylko te, które sam oglądałem i wiem, że są dobre.
Zrobiłeś DP, zgłoś sam moderatorowi to nie da CI warna, a ja w tym czasie mam kolejną listę. Tym razem filmy Jim'a Carrey'a Kłamca Kłamca, Jestem na tak, Dick i Jane niezły ubaw oraz seria Ace'a Ventury. Jeszcze mamy Sequel Bruce'a Wszechmogącego - Evan Wszechmogący. Więcej tytułów chyba nie znam, a wymieniam tylko te, które sam oglądałem i wiem, że są dobre.
Wszystkie filmy Jim'a Carrey'a obejrzałem
Evan Wszechmogący - bardzo fajna komedia
Z polskich zobacz stare komedie jak Nie lubię poneidziałku, Co mi zrobisz jak mnie złapiesz, Poszukwiany poszukiwana, Seksmisja, Vabank, Vabank 2.
Z zagranicznych to pamiętam Dzień świstaka jest fajny, Johnny English.
W sumie jeszcze kilka filmów sobie przypomniałem:
- Poznaj moich Spartan - parodia 300,
- Wampiry i Świry oraz Od Zmierzchu do Świtu - parodie zmierzchu,
- Seria Strasznych FIlmów(rękę stawiam, że widziałeś i tak ),
- Zombieland,
- Filmy o Austin'ie Powers'ie,
- Idziemy Expić (na YT, bez cenzury - moim zdaniem śmieszne, podkładką jest bodajże Władca Pierścieni).
Piątek"Don't be menace to south central while drinking your juice in the hood"(tak to pełna nazwa).
Obowiązkowo
Loaded Weapon - "parodia" filmów sensacyjnych z 80s, bardzo udana, takie przysłowiowe "głupie poczucie humoru" w filmie
Hot Shots 1/2, które pewnie widziałeś : )
Z polskich zobacz stare komedie jak Nie lubię poneidziałku, Co mi zrobisz jak mnie złapiesz, Poszukwiany poszukiwana, Seksmisja, Vabank, Vabank 2.Z zagranicznych to pamiętam Dzień świstaka jest fajny, Johnny English.
Polskie produkcje - obejrzane
Dźień świstaka - nie odpowiada mi
Johnsy English - obejrzałem, brak mi takich produkcji
EDIT
Nie lubię komedii z "głupim poczuciem humoru" np Scary movie
Jak szukasz dobrej komedi to wbij poczytać komentarze pod newsami xD
Porąbani (Tucker and Dale vs Evil)
W sumie jeszcze kilka filmów sobie przypomniałem:- Poznaj moich Spartan - parodia 300,- Wampiry i Świry oraz Od Zmierzchu do Świtu - parodie zmierzchu,- Seria Strasznych FIlmów(rękę stawiam, że widziałeś i tak ),- Zombieland,- Filmy o Austin'ie Powers'ie,- Idziemy Expić (na YT, bez cenzury - moim zdaniem śmieszne, podkładką jest bodajże Władca Pierścieni).
Poznaj moich Spartan - to chyba każdy objerzał
Wampiry i Świry - byłęm w kinie, jednym słowem kicha
Od zmierzchu do Świtu - również kicha
Zombieland - nawet fajna komedia
Resztę zobaczę
EDIT
Porąbanki - według mnie tragiczna komedia
Wysyp żywych trupów
Pan Magoo
But Manitou
Stary gdzie moja bryka(w telewizji ma lecieć nie długo)
Dracula: Wampiry bez zębów
A co powiesz na coś polskiego? Dzień świra, Killer 1 i 2, Chłopaki nie płaczą itp. Jest tego dużo, a można się na nich naprawdę pośmiać
Niestety takich filmów już się obecnie nie robi, co jest przykre.
Witam !
Obejrzane :
Wieczny student
Bruce Wszechmogący
Eurotrip
Aceventura
Głupi i głupszy