Szukam Komedii

Siema!

Szukam komedii typu Super Zioło i Wieczny Student czyli żeby w filmie był alkohol, narkotyki, imprezy no a najlepiej jakby było połączone to jeszcze ze szkołą ;)

Pozdrawiam, z góry dzięki.

Projekt X, ale pewnie już widziałeś

Widziałem ;) American Pie też widziałem jak coś.

Ostatnio w kinach opuszczali niezłą komedię: "Ted". Z kumplami lalismy ze śmiechu, może Tobie równiez przypasuje.

Ali G , The Dictator , Ted , Harold i kumar : spalone święta (Są jeszcze 2 części , o jaraniu itp ;) )

Wszystko co podaliście up widziałem ;P

cieszy mnie widok młodych ludzi, którzy stawiają przed twórcami filmów ogromne wyzwania.

To znak naszych czasów.

Z dobrych komedii polecam Hi-Way (film rodzimy), Burn after reading czy chociażby Rejs albo Misia :)

Co Ty mi poleciłeś? ; o Obejrzałem prawie wszystko co wypisałeś na yt scenki, trailery itp., ale tam nic nie jest śmiesznego, nic ciekawego... Czytałeś w ogóle czego ja szukam?

Eurotrip, 21 Jump Street

Co Ty mi poleciłeś? ; o Obejrzałem prawie wszystko co wypisałeś na yt scenki, trailery itp., ale tam nic nie jest śmiesznego, nic ciekawego... Czytałeś w ogóle czego ja szukam?

No oczywiście, że w Misiu czy Rejsie nie ma nic śmiesznego... dlaczego? :

"A w filmie polskim, proszę pana, to jest tak: nuda... Nic się nie dzieje, proszę pana. Nic. Taka, proszę pana... Dialogi niedobre... Bardzo niedobre dialogi są. W ogóle brak akcji jest. Nic się nie dzieje.

A polski aktor, proszę pana... To jest pustka... Pustka proszę, pana... Nic! Absolutnie nic. Załóżmy, proszę pana. Że jak polski aktor, proszę pana... Gra, nie?

Widziałem taką scenę kiedyś... Na przykład, no ja wiem? Na przykład zapala papierosa, nie? Proszę pana, zapala papierosa... I proszę pana patrzy tak: w prawo... Potem patrzy w lewo... Prosto... I nic... Dłużyzna proszę pana... To jest dłu... po prostu dłu... dłużyzna, proszę pana. Dłużyzna.."

Dał tekst z Rejsu i się cieszy... Dobra weż wypierdzielaj z tego tematu jak masz zamiar offtopować.

A jeżeli chodzi o film to obejrzyj sobie Głupi, głupszy, najgłupszy ;)

Nie ma alkoholu, narkotyków itd. ale tez jest fajny ;D

@a4eveN

Obejrzałem trailery i ciekawie się zapowiadają :D Dzięki ^^

@silvach

A tak w ogóle wszyscy u Ciebie w domu zdrowi?

@Vintage

Widziałem :>

@Topic

Czekam na dalsze propozycje :)

To może ja polecę dobre polskie komedie ??

Chłopaki nie płaczą, to mogłeś widzieć

Job ostatnia szara komórka

Nic śmiesznego, nie ma narkotyków ale film serio śmieszny ^^

Dzień świra, każdy to chyba zna ;d.

hi-way to najnudniejszy film ktory mial byc komedia ktora w zyciu widzialem.

Zemsta frajerow, cala seria jakos wpisuje sie w klimat szkoly, imprez i komedii

Borat

i wszystkie filmy z

Adamem Sandlerem

+Środa na Polsacie czasami dobre komedie puszczają

hi-way to najnudniejszy film ktory mial byc komedia ktora w zyciu widzialem.Zemsta frajerow, cala seria jakos wpisuje sie w klimat szkoly, imprez i komedii

To Twoja opinia i jak najbardziej masz prawo ją posiadać.

:) Hi-Way to mistrzostwo formy. Film, którego niedzielni kinowcy po prostu nie zrozumieją.

może spróbuj tego

Zobaczę scenki może mi się bardziej spodoba...

Wiecie może jak nazywał się ten film - o ile się nie mylę 1 koleś mieszkał w kampingu przed szkołą, coś się stało i chyba dużo reporterów się w jednym momencie zbiegło pod szkołę.

Nie zadzieraj z fryzjerem ^^ Dobra komedia :)

Chyba znam ten tytuł, ale mogę się mylić - powiedz mi czy w tym filmie jest chociaż 1 rzecz, którą wypisałem w pierwszym poście?