Szukam kompana do gry na Sunwellu

Witajcie,

Szukam kogoś, kto trochę przynajmniej ogarnia grę i chciałby z kimś pograć na Sunwellu. Pisać tutaj, PW albo na GG: 8190894.

Ja dzisiaj zaczynam po stronie hordy na feronisie. Nick podam jak stworze postac

Witam. Zobaczcie na to:

http://mmorpg.org.pl/forum/topic/39958-szukam-kompana-prywatny-serwer-tbc-wotlk/

Piszemy tutaj własnie i może dopatrzylibyście się do nas? gramy na ToD i wszyscy mamy REF'a ; )

Loor, zapraszam na moltena, na serwer Lordaeron. Horda, blood elf paladyn retri, 8 level dopiero. Zapraszam, daj znać na gg 8109894, albo tutaj. Wybrałem Moltena zamiast Sunwella, fajny tutaj klimat na Moltenie, dużo ludzi + nie ma kolejek, jak to niektórzy mówią. Na prawdę, zapraszam.

@up

Szczerze to ToD odpada.

Według mnie tez odpada trochę bo nawet na sunwellu więcej ludzi gra i chciałbym tez na moltenie grać bo super jest ale na nim wieczorami kolejki po 500-600 bez premium ;/ i myśleliśmy żeby na sunwellu ale tam bez refa wiec idzie ułomnie wolno exp. Nikomu nie mogę dogodzić ale według mnie najlepszy to był by molten na x1

@Up

Zagrałbym z Tobą ale zrób w ally postać bo w ally mam 19 palka ; )

No ja gram na molten x1, ale raczej preferuję hordę, przyjmuję założenie "alluch = pedał", nie obrażając nikogo. Serio, zakładaj w hordzie, poczekam na Ciebie aż wbijesz jakiś level i gramy.

Ale ja juz mam 19 lvl i wogole..duzo na batle groundzie pkt..eq bardzo dobre..No weź

Nie chce mi się za bardzo robić od nowa palka, i wszystko to przerabiać.. Zresztą napisz na gg czy coś

Wciąż szukam ludzi, pisać na gg!

Witajcie,

Szukam kogoś, kto trochę przynajmniej ogarnia grę i chciałby z kimś pograć na Sunwellu. Pisać tutaj, PW albo na GG: 8190894.