Preferowany typ-fantasy, walki
1.Rozwój postaci jak w rpg noob- najmocniejszy , może być że jest już ekspertem w walce,
2. Anime ma być typu Polujemy na potworki, musimy uratować miasto, zdobyć skarb,
3. ŻADNYCH anime typu bootom czyli typowe pvp
4. Najlepsze by było anime wioska/świat zagrożona przez potwory-walka
5. Nie pamiętam tytułu ale wolał bym uniknąć anime typu wojna o św. grall, czy kto jest najsilniejszy (wymuszone walki)
6. Ghost Hunt najlepsze anime jakie widziałem tego typu też jak najbardziej, Także Problem Children i No game no life
Oglądałem: (tego typu lubię)
Attack on Titan (niezbyt mi pasował), Bleach, One Piece, Sword Art Online, Hunter x Hunter, No Game No Life, Problem Childern, Blade and Soul, Soul Eater, Strongest Disciple, Soul Eater, Shaman King, Pokemon , suisei no gargantia, Ranma 1/2, angel beats, Ghost Hunt i inne zobaczę co polecicie ,
Przy okazji (bedzie cieżko)- szukam tytułu anime:
Anime opowiadało o świecie które mu zagrażać będzie smoczy król lub demon nie pamietam poprawnej nazwy ale coś ze smokiem, głównych bohaterów było kilku, anime rysowane inna niz zazwyczaj kreską jakby komputerowe, jak się pojawiło było bardzo nie popularne (nie wiem czemu), każdy z bohaterów umie walczyć i chyba znalazł swoją moc albo ją odkrył nie jestem pewien, wiem, że jeden używał lancy, potworki używały czarów też, była jedna walka ze smoczym królem w podziemiach