Witam, ostatnio kupiłem bf3 oraz diablo 3 ale obie te gry jak dla mnie są dość słabe. Gram także w lol'a ale ile można. Szukam kogoś z kim mógłbym zacząć od nowa 4fun. Odpada gw2, wow i inne quest mmorpg. Grind jak w tibii czy rappelz mnie bardziej interesuje. Chętnych zapraszam do wpisywania sie w tym temacie. Wiek najlepiej 18+ oraz ts.
Szukam konkretnej gry oraz kogooś do wspólnego grania
Oferuje ts3 i ludzi do gry :]
Jakie gry?
Lolek, finslfantasyXIV, PoE, Smite, CS, dekaron i parę innych tytułów.
Dekaron choć stary to z tego co wiem sam grind jest?
Przyjemny grind
Coś się znajdzie jeszcze... Może HeroesGo. Całkiem nuezla gra.
A możesz mi przybliżyć na czym skupia się ta gra? Czytałem coś o dungeonach, pvp ale nic konkretnego. Jeśli jest grind to pobieram, wbijam na ts i gramy, bo widzę ze gildie macie.
Polecam dekarona
A jest ktoś chętny na dekarona od 0?
Ja i dwóch kumpli od wczoraj grany w dekarona. Tak 4 Fun. Ja dziś pogram wieczorem bo zostałem po godzinach w pracy. Ale koledzy powinni być. Wbij na ts z mojej sygnatury i zapukaj do Hadiriona lub Zatharda. wlasnie oni grają w dekarona.
A heroes go ? Takie jak dla mnie połączenie elsworda czy tam grand chase'a z dragon jestem. Mangowa grafika, dungeonowka z 4 klasami postaci. Wazy mało wiec możesz sam sprawdzić :]
Witam, ostatnio kupiłem bf3 oraz diablo 3 ale obie te gry jak dla mnie są dość słabe. Gram także w lol'a ale ile można. Szukam kogoś z kim mógłbym zacząć od nowa 4fun. Odpada gw2, wow i inne quest mmorpg. Grind jak w tibii czy rappelz mnie bardziej interesuje. Chętnych zapraszam do wpisywania sie w tym temacie. Wiek najlepiej 18+ oraz ts.