Witam. Poszukuję w miarę rozwiniętego konta. Chętni zapraszam do dyskusji
Szukam konta Forge of Empires. Z chęcią kupię
Cześć
Poszukujesz znaczy przygarniesz/kupisz/wymienisz/chcesz tylko pogadać na jego temat?
Pytanie też co oznacza w miarę rozwinięte
A widzisz głowny temat? Napisałem wyraźnie w temacie postu. ‘’ Szukam konta Forge of Empires. Z CHĘCIĄ KUPIĘ’’ więc o co Ty pytasz, bo nie rozumiem?
Więc może Ty się naucz czytać dokładnie całość postów a dopiero się wypowiadaj
O co te nerwy?
Na stronie nie wyświetla całej nazwy tematu, jest tylko “Szukam konta Forge of Empires” dlatego pytam. Po to jest okienko pod tematem by w nim zawrzeć niezbędne informacje
No i bez hejtu, pytałem poważnie, z ciekawości. Gram od niedawna, pomyślałem, że może chcesz porozmawiać, masz jakieś rady dla nowych to bym się chętnie podpiął i poczytał.
Dodatkowo (jak dla mnie) dobrze by było zawrzeć informacje o tym jak rozwinięte konto Cię interesuje (nie mówię o ilości cudów, wojska czy eventowych budynków, ale informacja o wymaganym wieku) oraz czy w grę wchodzą światy tylko PL czy też EN.
Tak w ciemno to ciężko się zgłaszać, bo nie wiadomo czy się człowiek nie wygłupi proponując swoje konto (które jemu może wydawać się rozwinięte).
Więc sprecyzuję bardziej swoje oczekiwania. Potrzebuję konta które generuje dziennie w okolicach 300prów Takie konto wchodzi w grę. Swiat nie stanowi mi różnicy:) Ważne, że jest rozwinięte w miarę moich oczekiwaniom