...szukam książki

Witam

Bardzo zainteresowałem się tymi całymi CREEPYPAST`ami, od kiedy pojawi łsię o nich ostatni wpis na forum, ale do rzeczy czy znacie jakieś fajne książki z gatunku HORROR, które tak samo świetnie trzymają w napięciu, nie szukam książki w której są opisywane totalne rzeźnie typu jak ktoś kogoś kroi, mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi i czekam na propozycje... ^^

Widzę że łatwo komuś zaimponować jakimiś debilnymi historyjkami.

Jak chcesz poczytać stertę bzdur zapraszam do komentów po newsami.

Czasem komedia, czasem dramat, a nawet horror.

Masz tonę polskiej literatury którą warto przeczytać, a zajmujesz się jakimiś wypocinami niskich lotów.

Btw. powodzenia w szukaniu

warn_ico.png
Za OT. - Dzz'

Widzisz, ja w porównaniu do CB lubię trochę poczytać i w odróżnieniu do CB nie ograniczam się do gier... -.-

Poszukaj w bibliotekach Stephen King - Marzenia i Koszmary, jest to zbiór jego tekstów z gatunku horroru i powieści psychologicznych, powinno ci się spodobać

Masz tonę polskiej literatury którą warto przeczytać, a zajmujesz się jakimiś wypocinami niskich lotów.

*facepalm*

Może coś z Mastertona?

Stephena King'a to właściwie wszystko jest godne polecenia, ale nie oczekuj happy end'ów bo to nie w jego stylu : )

Ok, wielkie dzięki, a co do biblioteki nie mam do niej zbyt dostępu, ale może znajdę w pliku .pdf , to poczytam...

Uniwersum metro 2033, niedługo wychodzi 4 część. Nic mnie tak nie wciągneło jak to.

warn_ico.png
Warn za archeologię. - crracked

Aby uniknąć spamu i archeologi zamykam temat.

Witam

Bardzo zainteresowałem się tymi całymi CREEPYPAST`ami, od kiedy pojawi łsię o nich ostatni wpis na forum, ale do rzeczy czy znacie jakieś fajne książki z gatunku HORROR, które tak samo świetnie trzymają w napięciu, nie szukam książki w której są opisywane totalne rzeźnie typu jak ktoś kogoś kroi, mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi i czekam na propozycje... ^^