Szukam kumpla to gry

Mam 13 lat

Szukam kogoś z kim moge grać po samemu nudno

Ps.gramy na ts3 albo skype

Szukasz kumpla do gry.. nie masz go czasem w klasie??

Poza tym:

"Tak ja w tytulę szukam graczy 4 osoby

Wymagane skype i kultura a także ogarnięcie gry

Ps.Mam 13 lat "

Również szukasz ekipy do gry w lola? Hmm ciekawe jak to pogodzisz ze szkołą.. (no chyba ze masz wywalone na nią, to powodzenia życzę)

P.S. A jak piszesz wiek 13 radze napisać przed mutacją/po mutacji. Napisz swój lvl to istotne.

mod_ico.png
Ja radzę, dla odmiany trzymać się tematu bez postów które nic do niego nie wnoszą. - Cree

w klasie mam tylko nie grajo

Masz 13 lat, a masz wystarczające środki finansowe, z tego co słyszałem, to raczej odpada gra bez wydawania real kasy. < nie twierdze że nie masz, tylko daję ci to do zrozumienia>

Grać w sumie można bez wydawania pieniędzy, ale na lepsze insty już nie pójdziemy.

Troszkę wprowadzacie w błąd ;d (troszkę ponieważ trzeba nie znacznie wydać). Grałem w roma 2lata.. przed wydaniem krasnali zakończyłem swą przygodę. Łacznie wydałem może 200zł (czyli jak każda nowa gra +/-) i mogłem chodzić na każdą inste dostępną w grze jako pełno prawny członek grupy (nie na zasadzie chodź bo mamy 1miejsce wolne).

Ale schodzmy z tematu. "NightDagons" podaj nazwę serwera oraz swój poziom co ułatwi znalezienie "kumpla do gry"

P.S. All kase przeznaczyłem na skiny, wierzchowce oraz pety (co nie wpływa na moc postaci).

ja w roma grałem od momentu wyjścia i dałem sobie rade bez wydawania kasy choć to troche irytujące swoją przygode zakończyłem po wyjściu możliwości wyboru 3 klasy .... a tak ntw. nie polecam RoM'a ze względu na przesadzony item shop.

ogar kasa to nie wyszstko z ciężko pradzo wszystkiego dokonasz

Mam 13 lat

Szukam kogoś z kim moge grać po samemu nudno

Ps.gramy na ts3 albo skype