Szukam LoL eune /WoW sunwell /WoW molten/ Starcraft II

Witam serdecznie, szukam ludzi aby pograć razem w gry wymienione w temacie.

LoL eune: Obecnie jestem w goldzie II po spadku z I. szukam osoby lub więcej aby pograć, duo dla rankingu lub dla zabawy,

World of Warcrat - jestem zwolennikiem gier free to play, sytuacja nie pozwala mi na kupowanie abonamentu, więc zostały prywatne serwery [tutaj proszę o zaprzestanie hejtu, ja tylko szukam graczy ;) ], w tym momencie są dwa serwery prywatne na które warto rzucić okiem, mianowicie sunwell, polski server oraz molten, międzynarodowy. Przygodę wolałbym zacząć od pierwszego poziomu.

Starcraft II: gram na edycji starter, także nie mam dostępu do gier rankingowych lub pozarankingowych, ale jest opcja gier dowolnych, system szukania gier polega na schemacie na którym bazował battlenet z : Starcraft: Broodwar.

Wymagam przynajmniej +18

Od siebie dodam, że jestem cierpliwy, miły i lubię grać drużynowo,

Chętnych do gry proszę o zostawienie komentarza lub o skontaktowanie się poprzez PW.

W LoLa gram silver 3 rola supp..ale jestem jak najbardziej za WoW-em ( bo szukam jakiegos mmo do pogrania) aby się odstresować bo do LoLa trzeba miec żelazne nerwy...
Wiek 25

Ja jestem chętny do pogrania w LoL'a i SC. W LoL'u aktualnie Gold I, SC II mam bez dodatku, czyli matchmaking dla podstawki byłby dostępny.

Dlaczego molten i dlaczego akurat wotlk? : d

Nie mogę znaleść opcji do edycji tematu, mianowicie z jednym kolegą z forum wybraliśmy server Cata, "atlantis" , wydaje się porządny. Stworzyliśmy już tam postacie

Może się i mylę, ale czytałem na necie, że woltk na 3.5.5a jest najbardziej zbalansowany pod względem pvp, ale ekspert ze mnie żaden, dlatego to info wolał bym w jakiś sposób potwierdzić ;p.

Witam serdecznie, szukam ludzi aby pograć razem w gry wymienione w temacie.

LoL eune: Obecnie jestem w goldzie II po spadku z I. szukam osoby lub więcej aby pograć, duo dla rankingu lub dla zabawy,

World of Warcrat - jestem zwolennikiem gier free to play, sytuacja nie pozwala mi na kupowanie abonamentu, więc zostały prywatne serwery [tutaj proszę o zaprzestanie hejtu, ja tylko szukam graczy ;) ], w tym momencie są dwa serwery prywatne na które warto rzucić okiem, mianowicie sunwell, polski server oraz molten, międzynarodowy. Przygodę wolałbym zacząć od pierwszego poziomu.

Starcraft II: gram na edycji starter, także nie mam dostępu do gier rankingowych lub pozarankingowych, ale jest opcja gier dowolnych, system szukania gier polega na schemacie na którym bazował battlenet z : Starcraft: Broodwar.

Wymagam przynajmniej +18

Od siebie dodam, że jestem cierpliwy, miły i lubię grać drużynowo,

Chętnych do gry proszę o zostawienie komentarza lub o skontaktowanie się poprzez PW.