Szukam lśniącego mmo

Typ Gry: mmorpg

Grafika: Mam bardzo dobrego pc (gta 4 działa na maksymalnych detalach) ale grafika mi różnicy nie robi

Co ma zawierać gra: Wygląd oraz możliwość ulepszania broni, żeby bronie błyszczały na różne kolory po ulepszeniach, żeby ich wygląd nie był prosty tylko wymyślne,śliczne oraz żeby ataki były imponujące

Cechy Szczególne: Brak (to co wyżej)

http://www.mmorpg.org.pl/forum/Jak-pytac-o…azne-t2052.html

Archlord. w niektórych miastach mozna dostać oczopląsu.. Skille, także, wyglądają imponująco.

W Archlorda już grałem , ale faktycznie błyszczy się tam nieziemsko xD Może coś innego ? :)

Lineage 2, Dekaron. W lineage to zalezy, ale na privach to wyglada jak star wars, kazdy biega z mieczem swietlnym lol.

mu online xD

w Perfect Worldzie wszystko się świeci i błyszczy (no prawie)

Tutaj tez faktycznie postawie na Lineage2. A teraz tez na Age Of Conan... No ale gra jest platna :D. Ale wyglada za***iscie... przynajmniej u mnie :D

A skoro stac cie na nowy komp i na GTA IV(ktory dla mnie jest syfem) to moze i na abonamen Age Of Conan :D

Tutaj tez faktycznie postawie na Lineage2. A teraz tez na Age Of Conan... No ale gra jest platna . Ale wyglada za***iscie... przynajmniej u mnie A skoro stac cie na nowy komp i na GTA IV(ktory dla mnie jest syfem) to moze i na abonamen Age Of Conan

Mam abonament w Age Of Conan :P i w World Of Warcraft :P

A Lineage coś mi do gustu nie przypadło :)

Za to posłuchałem się rady wyżej i testuje sobie Dekarona :)

Ogólnie to szukam jakiejś gierki bo chory jestem (angina) i to dlatego :)

A i jeszcze napisałeś że gta 4 jest syfem ale ja nic nie mówiłem że mi się podoba czy nie czy coś jeszcze tylko napisałem że działa bo do działania na największych detalach to potrzebna jest nienajgorsza maszyna...

po pierwsze zły dział... nie widziałeś Sub Forum o nazwie ,, Szukam MMO " ?? a tak to polecam Ci Archlorad bądź nie w tak dużym stopniu błyszczącym Rohanem

Po pierwsze zjadasz jeden lub więcej listków lsd zwanego czasem kwasem i każda gra nabiera blasku,żywych kolorów i robi się ciekawa.

Lśniących mmo im się zachciewa...

Po pierwsze zjadasz jeden lub więcej listków lsd zwanego czasem kwasem i każda gra nabiera blasku,żywych kolorów i robi się ciekawa.Lśniących mmo im się zachciewa...

a wsadzałeś kiedys kwacha pod powiekę? xD

a wsadzałeś kiedys kwacha pod powiekę? xD

W tej opcjii masz mmo nawet jeśli odłączyli ci internet i prąd pół roku wcześniej.

Tylko zrozumienie zasad rozgrywki może szwankować. :lol:

ps. tylko trzeba załączyć pod wszystkie powieki itp.

Archlord jest całkiem lśniacy

Ja tobie polecę Runes of Magic. Niedawno był koniec Bety, gram w to już z miesiąc i ciągle mi się nie znudziła! :)

Polecam Archlord, Sword of new world ewentualnie oczekiwany przeze mnie Ys online jesli szukasz czegoś płatnego to

Linage 2 czy Aion Online. Aion prezentuje sie fenomenalnie:)

ej no proszę, patrz na daty ostatnich postów ;( bo normalnie prosisz się o warna ;(

Typ Gry: mmorpg

Grafika: Mam bardzo dobrego pc (gta 4 działa na maksymalnych detalach) ale grafika mi różnicy nie robi

Co ma zawierać gra: Wygląd oraz możliwość ulepszania broni, żeby bronie błyszczały na różne kolory po ulepszeniach, żeby ich wygląd nie był prosty tylko wymyślne,śliczne oraz żeby ataki były imponujące

Cechy Szczególne: Brak (to co wyżej)