Szukam ludzi do ciekawego MMO

Siema ,szukam ludzi do jakiegoś MMO . Nie chciałbym , żeby ta gra była 2d . Miała klimat jakiś nacisk na expienie w pt i nie za dużo questów .

Moje propozycje gier to między innymi

- Metin2 ; p

- Aion

- Dragon Nest

Podawajcie swoje przykłady gier , w które byście zechcieli grać , a na pewno sie dogadamy . Najlepiej , żebyście mieli mikrofon i jakby ktoś mógł załatwił serwer ts3 , lub inny komunikator .

moze Aion

Może Guild Wars 2

ta fajnie tylko ze jeszcze niema gw2

Zostało tylko 20 dni do oficjalnej premiery

Wgl. Guild Wars ile będzie kosztowało ?

Zapewne ~150-200, imo 199 :o

http://www.gram.pl/sk5_9w7gH%2Cm1_Guild_Wars_2.html

Serdecznie zapraszam na WoW Global (Burning Legion) do gildii Parta Kalmidoru jeżeli się zgodzisz to na pw ci moge podać dane Ventrillo

Moze pogramy w allods online?

Raiderz?Ja sie wybieram chyba europe zobacze jak z pingiem bedzie bo gralem aiona allodsa i wiele innych,mam sentyment do L2 ale niestety do hellbounda jeszcze grało się fajnie a teraz to już liptonik a serwy prywatne to jak firmy krzaki...

Aha i szukam jakies ekipy nie musi byc odrazu ts3 ani skype:] zadnych wielkich zoobowiazan

Podpinam się pod 1 post-a również te same gry. Generalnie to chętnie bym w coś popykał ale żeby to było nowe i bez pr0-uber wysokich wymagań bo mam wooden pc. Niemniej jednak takie produkcje jak Vindictus, Aion mi ruszą :P

Pozdr.

Ja sie dolaczam do tych pierwszych gierek (tylko nie metin2 bo mi sie znudzil), a z moich propozycji to moze Cabal Online :-) Czekam az sie na cos zgadacie i gram z wami :P

Może w mu online na jakiś niskich ratach i na polskim privie

Widziałem, że ktoś wyżej wspominał o Allods online - > Zapraszam do Naszej gildii "White rose", gra dużo osób z forum, serwer PL jest jeszcze świeży - warto.

Wyprawy statkiem astralnym są na prawde genialnie zrobione, choćby dlatego warto zagrać, tego nie ma w żadnym innym mmo.

Temat gildii: http://mmorpg.org.pl...ium-white-rose/

w Allodsie nie ma w ogóle żadnego człowieka oprócz was....Ja za Mu na low ratach

Siema ,szukam ludzi do jakiegoś MMO . Nie chciałbym , żeby ta gra była 2d . Miała klimat jakiś nacisk na expienie w pt i nie za dużo questów .

Moje propozycje gier to między innymi

- Metin2 ; p

- Aion

- Dragon Nest

Podawajcie swoje przykłady gier , w które byście zechcieli grać , a na pewno sie dogadamy . Najlepiej , żebyście mieli mikrofon i jakby ktoś mógł załatwił serwer ts3 , lub inny komunikator .