A kogo to obchodzi ?...
Tylko wspomniałem o tym ,że osoby grające w Smite od was mogą wpaść na mój TS.
Reszta rozmowy wyszła przy okazji ,a tego nikt zabronić mi nie może ,niestety.
Szukam ludzi do gier
Serberus to co piszesz to off top i krypto reklama... Temat jest odnośnie mojej ekipy i zbierania ludzi do mnie a nie ciebie chcesz załóż swój temat Sorry stary ale zasady sa proste
NightZin PM sprawdz
Eh... Jak wam nie zależy to nie. I tak pewnie słabi jesteście w MMO.
BUMP
Dalej szukam ludzi do gry Mam już 2 nowych ale "w kupie siła" ;p wiec im nas wiecej tym lepiej
Wiec po co grac w cos samemu ?
Cześć mam pytanie odnośnie DDO i dragon prophet otóż nie grałem jeszcze w te gry ale zamierzam spróbować i czy dodajecie świeżaków następnie czy w tych grach jest item shop jeśli tak to jak wygląda i czy jest duża przepaść pomiędzy graczem bez is a graczem korzystającym z danej usługi? na razie to tyle z mojej strony czekam na odp .
w ddo nie gramy (usune to z tematu powod bedzie podany)
w DP IS jest ale jest kosmetyczny a jedyne co daje takiego naprawde dobrego to wiecej slotów na smoki ( te itemy z isu sa w dailry rewardach za free albo do nabycia za insygnia waluta z daily questów)
wiecej pytan pisz PM ogolnie szukam ludzi GRAJACYCH nawet nie w to co podalem;p u mnie na VOXie siedzi ok 15 osob i tak naprawde nie kazdy gra w ta sama gre ale siedzimy gadamy ze soba itp
(moim zdaniem lepiej sie gra jak mozna z kims pogadac/posmiac sie)
A na początku trudna jest do ogarnięcia gra DP ?
Nie gra jest intuicyjna. Gra sie przyjemnie i nie wymaga jakiegoś uber skilla żeby dobrze sie bawić
ok moze dzisiaj zagram zobacze czy mi pojdzie.
a grałeś może w takie tytuły jak Rift albo PoE ? pytam bo ostatnio pobrałem i gra się nawet dobrze tzn PoE trzeba ogarniać to drzewko duże
i czemu nie gracz?
Edytuj posty nie rob DoublePostów
Grałem w obie gry ^^
BUMB LIKA A BOSS
Wiec szukam WINCYJ bo jak to na mmo przypada im wiecej ludzi tym lepiej
Siema
Szukam ludzi do naszej malutkiej społeczności
Komunikatywnych i jak najbardziej wesołych (humor wymagany;pp)
Gramy w:
Fajny BARDZO fajny shooter z 3 osoby w sumie dużo o tym nie ma co pisać bo większość z was napewno w to grała;p
Dla nie wiedzących co to prosze materiał naszego XAO http://www.youtube.com/watch?v=9tglkdBsuJU

Genialna MOBA jeden z 3 czołowych tytanów tego (głupiego ;p) gatunku.
Atuty to 3d dające dynamikę + fajni bogowie (sytem bogów daje baaardzo duzo możliwości jeżeli chodzi o nadchodzących nowych bogów)
EDIT ![]()
Czemu HnG? Nie tylko dla tego że ładna grafika czy system Generała ale... powiedzmy sobie szczerze co daje więcej funu niz walenie head'ów szwabom;p
Tak serio to walka w HnG jest dosyć ciekawie zrobiona bo jest i troche realna i nawet skillowa.
Chętnych proszę o PMke wyśle dane komunikatora. Jeżeli nie ma tu waszej ulubionej gry spoko spoko ;p
Jesteśmy otwarci na nowe gry bo w sumie wszystkiego trzeba spróbować tak ?