Szukam ludzi do gier

A kogo to obchodzi ?...
Tylko wspomniałem o tym ,że osoby grające w Smite od was mogą wpaść na mój TS.
Reszta rozmowy wyszła przy okazji ,a tego nikt zabronić mi nie może ,niestety.

Serberus to co piszesz to off top i krypto reklama... Temat jest odnośnie mojej ekipy i zbierania ludzi do mnie a nie ciebie chcesz załóż swój temat Sorry stary ale zasady sa proste

NightZin PM sprawdz

Eh... Jak wam nie zależy to nie. I tak pewnie słabi jesteście w MMO.

warn_ico.png
Spam ~ NS

BUMP
Dalej szukam ludzi do gry :D Mam już 2 nowych ale "w kupie siła" ;p wiec im nas wiecej tym lepiej

Wiec po co grac w cos samemu ?

Cześć mam pytanie odnośnie DDO i dragon prophet otóż nie grałem jeszcze w te gry ale zamierzam spróbować i czy dodajecie świeżaków następnie czy w tych grach jest item shop jeśli tak to jak wygląda i czy jest duża przepaść pomiędzy graczem bez is a graczem korzystającym z danej usługi? na razie to tyle z mojej strony czekam na odp .

w ddo nie gramy (usune to z tematu powod bedzie podany)
w DP IS jest ale jest kosmetyczny a jedyne co daje takiego naprawde dobrego to wiecej slotów na smoki ( te itemy z isu sa w dailry rewardach za free albo do nabycia za insygnia waluta z daily questów)

wiecej pytan pisz PM :D ogolnie szukam ludzi GRAJACYCH nawet nie w to co podalem;p u mnie na VOXie siedzi ok 15 osob i tak naprawde nie kazdy gra w ta sama gre ale siedzimy gadamy ze soba itp

(moim zdaniem lepiej sie gra jak mozna z kims pogadac/posmiac sie)

A na początku trudna jest do ogarnięcia gra DP ?

Nie gra jest intuicyjna. Gra sie przyjemnie i nie wymaga jakiegoś uber skilla żeby dobrze sie bawić

ok moze dzisiaj zagram zobacze czy mi pojdzie.

a grałeś może w takie tytuły jak Rift albo PoE ? pytam bo ostatnio pobrałem i gra się nawet dobrze tzn PoE trzeba ogarniać to drzewko duże

i czemu nie gracz?

Edytuj posty nie rob DoublePostów

Grałem w obie gry ^^

BUMB LIKA A BOSS

Wiec szukam WINCYJ bo jak to na mmo przypada im wiecej ludzi tym lepiej :)

Siema :D

Szukam ludzi do naszej malutkiej społeczności
Komunikatywnych i jak najbardziej wesołych (humor wymagany;pp)

Gramy w:

logo.8d66cdc28e2b88d96233d6f13c82aacf.pn
Fajny BARDZO fajny shooter z 3 osoby w sumie dużo o tym nie ma co pisać bo większość z was napewno w to grała;p
Dla nie wiedzących co to prosze materiał naszego XAO :Phttp://www.youtube.com/watch?v=9tglkdBsuJU

smite_logo_dota.png
Genialna MOBA jeden z 3 czołowych tytanów tego (głupiego ;p) gatunku.
Atuty to 3d dające dynamikę + fajni bogowie (sytem bogów daje baaardzo duzo możliwości jeżeli chodzi o nadchodzących nowych bogów)

EDIT 500px-Heroes_And_Generals_Logo.png
Czemu HnG? Nie tylko dla tego że ładna grafika czy system Generała ale... powiedzmy sobie szczerze co daje więcej funu niz walenie head'ów szwabom;p
Tak serio to walka w HnG jest dosyć ciekawie zrobiona bo jest i troche realna i nawet skillowa.

Chętnych proszę o PMke wyśle dane komunikatora. Jeżeli nie ma tu waszej ulubionej gry spoko spoko ;p
Jesteśmy otwarci na nowe gry bo w sumie wszystkiego trzeba spróbować tak ? :D