Szukam ludzi do gier

Siema :D

Szukam ludzi do naszej malutkiej społeczności
Komunikatywnych i jak najbardziej wesołych (humor wymagany;pp)

Gramy w:

logo.8d66cdc28e2b88d96233d6f13c82aacf.pn
Fajny BARDZO fajny shooter z 3 osoby w sumie dużo o tym nie ma co pisać bo większość z was napewno w to grała;p
Dla nie wiedzących co to prosze materiał naszego XAO :Phttp://www.youtube.com/watch?v=9tglkdBsuJU

smite_logo_dota.png
Genialna MOBA jeden z 3 czołowych tytanów tego (głupiego ;p) gatunku.
Atuty to 3d dające dynamikę + fajni bogowie (sytem bogów daje baaardzo duzo możliwości jeżeli chodzi o nadchodzących nowych bogów)

EDIT 500px-Heroes_And_Generals_Logo.png
Czemu HnG? Nie tylko dla tego że ładna grafika czy system Generała ale... powiedzmy sobie szczerze co daje więcej funu niz walenie head'ów szwabom;p
Tak serio to walka w HnG jest dosyć ciekawie zrobiona bo jest i troche realna i nawet skillowa.

Chętnych proszę o PMke wyśle dane komunikatora. Jeżeli nie ma tu waszej ulubionej gry spoko spoko ;p
Jesteśmy otwarci na nowe gry bo w sumie wszystkiego trzeba spróbować tak ? :D

osu.jpg

Osu! to świetna gra rytmiczna która w zależności od trybu polega na:

-Klikanie w cele do rytmu

-Zbieranie owoców

-Coś w stylu gry na pianinie

-Uderzanie w odpowiednie bębny wg koloru

To Majt cie wykiwał z graniem w DDO?

Pomyślałbym nad GRO bo trochę grałem.

Ta avitus... Majt powiedział ze gra i tak w dozo gier wiec juz mu sie nie chce;p Majt -1

ooo zapomniałem o jeszcze jednej wiec edit

Magar, ja wciąż gram w DDO i będę grał z wami.

I widzę następny Multi-Gaming Keszuły. Zaraz sprawdzę logi, czy aby na pewno ty to nie on.

Majt nie gramy na twoim serwie bo nas jet wiecej wiec wszyscy sie za toba nie rzucimy

po 2gie na SB mowiles "gram w 3 gry nie mam czasu na ddo"Nie jestem jak fuji bo siedze na voxie caly dzien i nigdzie nie znikam
TO NIE JEST multigamming
Jetsesmy grupa kolegów z różnych gier i gramy w swoim gronie juz ladne 8 lat moze 6

EDIT btw majt jak nie masz na tyle odwagi zeby sie nie przyznac to nie zachowuj sie jak dziecko porównując mnie to jakiegos Keszuły... -.- serio
ja nie wiem po co piszesz robiąc dys reklame a nawet z nami 1 raz nie grales
Wpadles zrobiles szum "zmiencie serw" zmienilismy wbilismy 4 lvl a ciebie nie bylo z tydzien 0 odzewu...

Witam Państwa :) Wraz z Magarem nie gram w DDO, bo z idiotami się nie gra :) Nie polecam :)

warn_ico.png
Warn za obrazę użytkownika. - Might
Witam Państwa Wraz z Magarem nie gram w DDO, bo z idiotami się nie gra Nie polecam
Warn za obrazę użytkownika. - Might

Panu już podziękujemy...

#####

Ja osobiście poszukuję na własną rękę osób do BF4 więc jakby co to pw ;)

warn_ico.png
Warn za spam. - Might

O, kolega Magara, którego "nie lubieją" na Voxie jak leci :)

warn_ico.png
Warn za spam. - Might

Magar ,zapraszam na TS : 193.33.34.20:10772
Często brakuje nam osób do gry w Smite.
Ogólnie gramy w gry w cztery osoby ,ale jesteśmy otwarci na innych graczy.

Siema ja moge zagrać w Dragon's Prophet będzie to moje 1 starcie z grą ale mam pytanie wymagany jest ts3/skype czy nie i czy szukacie osób w określinym wieku?

NightZin ,jeżeli chcesz to na TS który podałem przesiaduje gość który wbił w tej grze maksymalny poziom ,więc raczej jakieś doświadczenie ma.

To spoko ale ja gdzieś tak 21 będę mógł zacząć używać ts3 bo mikrofon kupuje na urodziny i odpowiedz na me pytanie w jakim wieku szukacie ludzi?

Nie wiem jak w przypadku Magara ,ale u mnie na TS panuje zasada - "To nie wiek określa człowieka ,lecz jego czyny.".
Innymi słowy jak masz 14lat ,a nie zachowujesz się jak typowy dzieciak na pewno się z nami dogadasz.

no mam 13 a ts3 21 będę miał więc git myśle

No więc wpadnij wieczorem ,mój znajomy na pewno udzieli ci kilka rad dotyczących Dragon's Prophet.

A grasz ty w jakieś inne też czy tylko w te gracie? I mi chodziło o 21 marca a nie 21:00

Bo jednak się rozmyśliłem nad Dragonem ale może smite grałem w open becie i jakoś mi szło więc moge zagrać?

warn_ico.png
Offtop ~ NS

W Smite gramy od około dwóch lat już.
Od samego początku zamkniętej bety.

To możemy pograć ok? Ale będę grał na nowym koncie i mówie od razu koksem w MOBA nie jestem. ;)

Dobra ja kończe skontaktuje się z tobą narka.

Zacznijmy od tego że to temat od naszej ekipy a nie od twojej Serbernus, zrobiliście trochę spam.

Używamy komunikatora głosowego ''GameVox''

Jeśli chodzi o wiek to wystarczy że jesteś w miarę ogarnięty ;)

A co do simoneusa

Co ty możesz wiedzieć jak z nami nawet rok nie siedziałeś, nie odzywaj się jeśli nie jesteś pewien w 100% tego co mówisz...