Szukam ludzi do Gloria Victis

jak wiecie jest giveaway na konta do gloria victis :D z okazji tego że biorę w nim udzial i jak widziałem po emailach bierze dużo polakow proponuję i szukam ludzi

do wspólnej gry. Jeszcze nie rozdali keyów ale to raczej kwestia czasu a raczej powinno być ich przynajmniej ze 100.

tak więc szukam ludzo do wspólnej gry na ts3 i eksplorowania świata GV.

Dodam że szukam ludzi którzy lubią PVP , wiecie zaczaić się na nobków i ich dojechać :D także fokusujemy się na pvp

Nie nakrecaj sie bo to tylko pre alpha. Po za tym 90% ludzi nie moze zalozyc konta aby wpisac emaila. Oczywiscie pisze sie jak cos ale aby potestowac a nie grac.

ci co nie mogą się zarejestrować są zwyczajnie niegodni zagrania ... wystarczy pokombinować chwilę i uż jesteś zarejestrowany

no ok

Widze pycha Cie zjadla przyjacielu. Troszku glupotke napisales ale spoko. Ekscytacja darmowa gierka. Tak zapytam z ciekawosci. Co masz na mysli z tym konbinowaniem?

"dojechać noobków" - typowe dziecko Gothica.

Dojechać, to możesz składakiem do podstawówki i tam eksplorować kible, bo pre-alpha GV jest w stanie pre-alphy, a zawartość nie jest tam dodawana codziennie. W dodatku obecne tereny wciąż proszą się o zapełnienie.

No i nie wiem, czy wiesz, ale z chętnych wybiorą tylko 10 osób i mam nadzieję, że nie będzie tam ciebie, bo przez takie osoby jak ty, musieli wyłączyć PK. Nie dało się niczego przetestować, bo właśnie wskakiwały takie nooby z głoskiem przed mutacją. A teraz chodzi o to, aby testować i łapać błędy, a nie eksplorować i dojeżdżać noobków.

I nie używaj słowa "niegodni", bo w twoim wykonaniu, to wychodzi groteska.

warn_ico.png
Obraza
~Leman

zawistny polaczek spotted :D

warn_ico.png
Obraza, prowokacja
~Leman

Vampir props.

Na 99% koles nie dostanie klucza a juz planuje ze bedzie explorowal zbugowana gre miedzy teksturami xd

Ja sie juz nawet nie ludze i olewam to. Wydam te 30 pare zl i zapewnie sobie dostep. A jak juz bd mial pewnosc ze moge grac to podbije ten temat jako wiarygodny uzytkownik.

kiedy pisałem ten temat nie było infa o żądnych 10 osobach ... trudno ale zarejestrowałem tam 10 kont więc może jednak dostanę haha

10 kont powiadasz? A nie pomyslales chlopcze ze jest weryfikacja ip? I po co te "haha"? To takie dziecinne. Dostaniesz to GZ bo zarobisz 10$, nie dostaniesz to GV nie zostanie zbrukana.

tak jasne bo im się chce weryfikować cokolwiek.. nabili userów, nowych kont i tyle wezmą pierwsze lepsze emaile z komentarzy i kto ma więcej wygra Kappa haha haha haha.

Twoje szanse to ok. 0.0392% Powodzenia !!!

ok wygrałem !

właśnie przyszły dane do konta na emaila

jesli ktos jeszcze wygrał to proszę pisać i pogramy razem

To idź sobie pograj, bo tu raczej nie znajdziesz nikogo do gry ;)

warn_ico.png
Offtop
~Leman

co za pastuch xd...

warn_ico.png
Obraza, post nie wnoszący nic do tematu
~Leman
zawistny polaczek spotted

Racja, tez wykrylem. Niejaki n00tyet :P. Zwyczajnie jestes niegodny tego forum skoro nie umiesz przestrzegac podstawowych zasad wspolzycia w spolecznosci. Po za tym ktos ci zadal pytanie a ty je zignorowales co tez o tym swiadczy ;).

A chcesz sie zalozyc ze nie pograsz? Sam sie tu przyznales do 10 multi kont co najmniej. Wiec dam im screena + tlumaczenie na ang i juz sobie posprawdzaja wszystko i skonczy sie tym ze dostaniesz bana i tam i na GV :D. Bo sory ale to jest nie fair. Bo ja moge sb ustawic bota by robil konta i zrobie z pare tysiecy i dostalbym 9/10 kluczy, czy to by bylo fair? Nie :P

popłacz sie bo ja już gram a Ty bajki wymyślasz zeby się poczuć lepiej

kiedy pisałem ten temat nie było infa o żądnych 10 osobach ... trudno ale zarejestrowałem tam 10 kont więc może jednak dostanę haha

Tu masz info o tych multikontach do ktorych sam sie przyznales. Po za tym jakbys mial konto to by cie tu juz nie bylo :P

i co z tego ze zrobilem tam multikonta idz zreportuj mnie i tak ci to nic nie da bo dla nich to jeszcze lepiej bo mają wiecej kont zarejestrowanych hahah

typowy cebulak sam nie dostał i komuś załuje

Mowisz o sobie? To sie zgodze ze jestes cebulakiem, zrobic 10 kont by zdobyc klucz bo daja za darmo... Typowe. I zalosne

Dodaje ankiete:

Temat: Ile ma lat n00tyet?

a. 5 latek

b. 11 lat

c. 13 lat ( gimbaza wita)

A tak powaznie widze kolego ze nie dowierzasz ze nie dostales konta z gra. Nakreciles sie a tutaj klops, portal polecial w kulki. Noo coz mlody jestes jeszcze, a szans na pewno bedzie wiecej :)

troszku offtop sie zrobil, ale mam nadzieje ze odezwa sie w temcie ludzie co faktycznie maja dostep.