Szukam ekipy by zacząć grać w jakiegoś MMORPG'a. Szukam osób z xFire lub STEAM'em ponieważ nie używam GG ^^. Jakakolwiek gra z typu MMORPG mi pasuje (Nie ważne czy cukierkowa grafika czy też nie). Ostatnio byłem zainteresowany Metin2 ;p lecz tak samemu w grindownika mi się nie chce grać ponieważ nudno by było. Mój nick na xFire to Powell14 a na STEAM YoshiPL. Podawać propozycje i dodawać mnie ;p.
Szukam ludzi do grania
Zapraszam do mojego tematu, też chce zagrać w metin2 na monastyrze chunjo, jak coś to pisz GG: 555750. :> Lub tutaj
requiem momento mori
ja gram tez w requiem mento mori serwery sa 2 ja gram na 1
Kraken napisałem że GG nie używam ;p
A tak ogólnie macie xfire lub STEAM? ewentualnie (w ostateczności) mogę z powrotem zacząć używać GG mój nr. to 6766814
@topic Oglądnę kilka gameplay'ów z Requiem Memento mori i wam dam znać
Edit:
A z tym Requiem to jak jest? Serwer się Memento Mori nazywa czy coś?
Wbij w Ether Saga Online gra fajna, ale niestety Polaków coś w niej nie widać więc staram się zebrać ludzi do gry
Po oglądnięciu kilku gameplay'ów (Z Requiem Bloodymare oraz Ether Saga Online), bardziej mi przypadła do gustu Ether Saga iż nie za bardzo mi się podoba ta nadmierna brutalność w Requiem... Impacto, a mógłbyś od początku zagrać? I ogólnie w których godzinach bo ja przeważnie jestem ok. 13-15 a potem 23-1 nad ranem ;p
A co myślicie o SUN Online? Chętnie bym pograł
Ja też gram w podobnych godzinach więc jak co możemy się dogadać ;]
Też bym chętnie pograł w jakąś grę w dobrym i ogarniętym teamie ; )
Zapraszam na ESO ^^ może się uda stworzyć zgrana ekipę, jeżeli się uzbiera więcej ludzi to można się nawet pokusić o stworzenie gildi ;] Edit: Yoshi jeżeli możesz to odezwij się do mnie na gg uzgodnimy wszystko ^^
Zapraszam na ESO ^^ może się uda stworzyć zgrana ekipę, jeżeli się uzbiera więcej ludzi to można się nawet pokusić o stworzenie gildi ;] Edit: Yoshi jeżeli możesz to odezwij się do mnie na gg uzgodnimy wszystko ^^
Dobra, dla Ciebie zrobie wyjatek i spowrotem zaczne uzywac GG
Czy coś z tego będzie ? Bo chętnie w coś pogram, byle by PvP było
Czuję się zaszczycony i czekam na wiadomość od Ciebie ;]. Ci którzy są chętni do gry niech śmiało walą do mnie na gg 9676230
Może nie grajmy w ELO po filmiku gdy zobaczyłem że się lata na małym niebieskim smoczku lub wóz ciągną króliki to od razu powiedziałem sobie gra nie dla mnie . Ja proponuje grę z naciskiem na party .Choćby polską grę Shayie ; D lub Perfect Word.
może cabal online?
Aktualnie, razem z Impacto, gramy w ESO (Ether Saga Online) jak ktos chce sie dolaczyc to pisac mi na gg 6766814 lub dodac mnie w grze YoshiPL
ESO raczej nie ;/ lepiej coś z wyższej półki Cabal,Guild wars ? , albo nawet MU Online
A moze zagrajmy nie wiem w Myth War? Przyjazna gra duzo polakow w miare
ja tam proponuje Perfect World