Szukam ludzi do grania

Szukam ekipy by zacząć grać w jakiegoś MMORPG'a. Szukam osób z xFire lub STEAM'em ponieważ nie używam GG ^^. Jakakolwiek gra z typu MMORPG mi pasuje (Nie ważne czy cukierkowa grafika czy też nie). Ostatnio byłem zainteresowany Metin2 ;p lecz tak samemu w grindownika mi się nie chce grać ponieważ nudno by było. Mój nick na xFire to Powell14 a na STEAM YoshiPL. Podawać propozycje i dodawać mnie ;p.

Zapraszam do mojego tematu, też chce zagrać w metin2 na monastyrze chunjo, jak coś to pisz GG: 555750. :> Lub tutaj :D

requiem momento mori

ja gram tez w requiem mento mori serwery sa 2 ja gram na 1

Kraken napisałem że GG nie używam ;p

A tak ogólnie macie xfire lub STEAM? ewentualnie (w ostateczności) mogę z powrotem zacząć używać GG :D mój nr. to 6766814

@topic Oglądnę kilka gameplay'ów z Requiem Memento mori i wam dam znać :P

Edit:

A z tym Requiem to jak jest? Serwer się Memento Mori nazywa czy coś?

Wbij w Ether Saga Online :P gra fajna, ale niestety Polaków coś w niej nie widać więc staram się zebrać ludzi do gry :)

Po oglądnięciu kilku gameplay'ów (Z Requiem Bloodymare oraz Ether Saga Online), bardziej mi przypadła do gustu Ether Saga iż nie za bardzo mi się podoba ta nadmierna brutalność w Requiem... :D Impacto, a mógłbyś od początku zagrać? I ogólnie w których godzinach bo ja przeważnie jestem ok. 13-15 a potem 23-1 nad ranem ;p

A co myślicie o SUN Online? Chętnie bym pograł :D

Ja też gram w podobnych godzinach więc jak co możemy się dogadać ;]

Też bym chętnie pograł w jakąś grę w dobrym i ogarniętym teamie ; )

Zapraszam na ESO ^^ może się uda stworzyć zgrana ekipę, jeżeli się uzbiera więcej ludzi to można się nawet pokusić o stworzenie gildi ;] Edit: Yoshi jeżeli możesz to odezwij się do mnie na gg uzgodnimy wszystko ^^

Zapraszam na ESO ^^ może się uda stworzyć zgrana ekipę, jeżeli się uzbiera więcej ludzi to można się nawet pokusić o stworzenie gildi ;] Edit: Yoshi jeżeli możesz to odezwij się do mnie na gg uzgodnimy wszystko ^^

Dobra, dla Ciebie zrobie wyjatek i spowrotem zaczne uzywac GG :D

Czy coś z tego będzie ? Bo chętnie w coś pogram, byle by PvP było :D

Czuję się zaszczycony i czekam na wiadomość od Ciebie ;]. Ci którzy są chętni do gry niech śmiało walą do mnie na gg 9676230

Może nie grajmy w ELO po filmiku gdy zobaczyłem że się lata na małym niebieskim smoczku lub wóz ciągną króliki to od razu powiedziałem sobie gra nie dla mnie . Ja proponuje grę z naciskiem na party .Choćby polską grę Shayie ; D lub Perfect Word.

może cabal online?

Aktualnie, razem z Impacto, gramy w ESO (Ether Saga Online) jak ktos chce sie dolaczyc to pisac mi na gg 6766814 lub dodac mnie w grze YoshiPL

ESO raczej nie ;/ lepiej coś z wyższej półki Cabal,Guild wars ? , albo nawet MU Online :D

A moze zagrajmy nie wiem w Myth War? Przyjazna gra :) duzo polakow w miare ;)

ja tam proponuje Perfect World :)