Szukam ludzi do grania

Cześć,

szukam graczy. Generalnie nie mam upatrzonej gry ale myśle ze to co tworzy klimat to właśnie gracze a nie sama gra. Interesuje mnie granie na luzie ze względu na prace, czasem mogę poświecić 2 dni w tygodniu a czasem 5. Ze swojej strony mogę zapewnić ogarnięcie, doświadczenie w grze zespołowej takiej jak półtora roku granie w clanie COD MW oraz ponad dwa lata w gildi WoW.

Obecnie pogrywam w SC2, Warthunder, Dont Starve, Hearthstone

Nie przypadły mi do gusty gry typu Moba

Jeśli trafi sie fajna ekipa to niema problemu zeby kupić jakąś gre, może ESO skoro jest na promocji? NIe ukrywam ze ciągnie mnie do MMORPG dlatego też trafiłem na tą strone :D

Mikrofon jest, wiek 25lat

Ja bym chętnie pograł w jakiegoś mmorpga, ostatnio mam całkiem sporo czasu.

Kupiłem ESO, ale jak na razie nie mam z kim pograć. Także można się zgadać. Niestety co do wymienionych przez Ciebie gier, to w żadną nie grałem. No może oprócz Hearthstone, ale za bardzo karcianek nie lubię. W War Thundera ewentualnie mogę też pograć, chociaż jakoś nigdy mnie do tego nie ciągnęło. W Starcrafta pocinałem nieźle, ale w jedynkę, i to laaaata temu.

Także jak coś, to można się zgadać i pograć w ESO.

to w takim razie zapraszam na serwer ts : tslive.pl

gramy tutaj w rożne gry, jest mała ekipa która została z archeage'a. akurat szukamy czegos do czego można by przysiąść.

w chwili obecnej gramy w lol, dota2, path of exile, bad company 2, terraria.

zapraszam wszystkich chętnych.

nie dopisałem. dajcie poke kastomowi i zapraszam na publiczny 1

To zapraszam na wildstara, a co do ekipy na pewno szybko się dogadasz ^,^
Nasza gildia( a raczej rodzina) jest luzna i zabawna jednak potrafimy tez pełną powagą niszczyć wrogów ^,^
Więcej informacji o nas tutaj -> http://mmorpg.org.pl/forum/topic/74083-wildstarjabbit-pve-exile-gildia-dragonborn-rekrutuje/#entry571740

Cześć,

szukam graczy. Generalnie nie mam upatrzonej gry ale myśle ze to co tworzy klimat to właśnie gracze a nie sama gra. Interesuje mnie granie na luzie ze względu na prace, czasem mogę poświecić 2 dni w tygodniu a czasem 5. Ze swojej strony mogę zapewnić ogarnięcie, doświadczenie w grze zespołowej takiej jak półtora roku granie w clanie COD MW oraz ponad dwa lata w gildi WoW.

Obecnie pogrywam w SC2, Warthunder, Dont Starve, Hearthstone

Nie przypadły mi do gusty gry typu Moba

Jeśli trafi sie fajna ekipa to niema problemu zeby kupić jakąś gre, może ESO skoro jest na promocji? NIe ukrywam ze ciągnie mnie do MMORPG dlatego też trafiłem na tą strone :D

Mikrofon jest, wiek 25lat