Szukam ludzi do gry multiplayer (FPS, MMORPG, MOBA)

Siemka,

Jak w temacie szukam ludzi do wspólnej gry różnego rodzaju:

- titanfall

- moba (league of legend)(nie jestem pr0 od razu ostrzegam)

- CS:GO (jestem noobem - niedawno kupilem)

- MMORPG

Zależy mi aby dołączyć do jakieś paczki zgranych graczy lub stworzyć jakaś własna ekipę do gry bo rozgrywka z randomami sami wiecie jak wygląda czasami

Kogo szukam:

- ludzi ogarniętych

- ludzi z poczuciem humoru

- ludzi komunikatywnych i umiejących grac zespołowo

- ludzi dla których gra to zabawa i sposób miłego spędzania czasu

Nie szukam ludzi:

- fochliwych

- nie umiejacych przegrywać

- sądzących ze wygrana to wszystko

- niedojrzałych emocjonalnie

Co moge zaoferować:

- poczucie humoru

- umiejętność gry zespołowej

- TS3 + mikrofon

- swój czas

- kupno nowych gier od czasu do czasu

Coś od siebie:

Mam 27 lat,posiadam spore doświadczenie w mmorpg (dluuugi staż w Lineage 2) grywałem w różnorakie strzelanki takie jak Blacklight, Hawken, troche w Planetside 2 a za młodu w Enemy Territory, niedawno zakupilem CS:GO ale dopiero zaczynam, troche pogrywam w LOLa ale nie jestem jakims super pr0 xD (dobijam dopiero 30 lv) gry singleplayer mi się znudziły więc szukam jakies ekipy która lubi czasem pograć w różne gry

w razie jakiś pytań zapraszam na priv lub kontakt steam

http://steamcommunity.com/profiles/76561198073774003/

Pozdrawiam

Z chęcią w coś zagram, napisz pw jak będziesz :D

Sam myślałem nad stworzeniem podobnego tematu, więc dołącze tutaj.

Z góry inforumje że za FPSami nieprzepadam.

Planujesz grać w jakiegoś MMORPGa?

Z chęcią w coś z tobą pogram. Wiek 19, pograć mogę w sumie w cokolwiek, zaprosiłem cię na steamie w razie czego.

Siemanko, może przyłączycie się do naszej ekipy? Również chciałem zgromadzić osoby do gry w różne tytuły. Głównie skupiamy się na Tera Online, jednak z chęcią pogramy w inne tytuły. Ja dodam od siebie, że gram aktywnie w League of Legends, posiadam też CS:GO.

Siemka podaj tsa pogadamy :)

Hardmen - podaj jakieś namiary

Próbowałem kiedyś w Tere ale wykruszyła mi się ekipa

Gordrik, Xardunek, Santjago, Szera - to było by nas juz 5 wiec jakis team do LOLa, CSa, lub jakies MMORPG jak by sie ktos nie wykruszył było by spoko

Patrzałem na servery TSa to na 1 miesiac 10 slotów kosztuje 8 zł, wiec po wypłacie mogłbym kupić go na miesiac i zobaczymy co z tego wyjdzie chyba że macie namiar na jakiś server na start

Co sądzicie jak by skorzystać z oferty Hardmena ?

Trzeba by wymyślić jakiś fajny sposób komunikacji, jakiś program chyba że FB ?

Namiary z chęcią podam, jeżeli coś się fajnego wymyśli, obecnie siedzę sam na Teamspeaku, z godzinę temu założyłem kanał na publicznym, więc ludzie muszę się przestawić.

Open-TS.pl , kanał Tera Online, hasło tera. ( kanał nr 13 ) .

Plus nie ważne kto dołączy do kogo, mi jest to obojętne, byle siedzieć na jednym ts i mieć jedną ekipę, bo jak więcej osób tym więcej zabawy.

Hardmen a jaka średnia wieku w waszej paczce??

Dajcie znac jakie MMO wybraliscie chetnie z wami pogram : )

Hardmen a jaka średnia wieku w waszej paczce??

Ja mam 22 lata, większość pracuje.

Ja z CSa odpadam, zas lola mam dość.

TSa bez problemu załatwić "pół prywatny".

Jak by co mam zaledwie 18lat (rocznikowo już 19).

Chyba ze Aion ?
24 lata mam jbc

W Aiona mógłbym pograć, ale dołączyłbym trochę później, bo długo by mi się ściągał(wolny net). A może Battlefield 3? Akurat pobieram, nigdy nie grałem.

Jeżeli chcecie możecie wbić na nasz kanał Teamspeak i z niego też korzystać, zawsze więcej osób tym lepiej, mamy 3 pod kanały.

No to fajnie, tak jak Hardmen mowi czym wiecej ludzi tym ciekawiej,

Ja byłbym za jakims MMORPG jak najbardziej, tylko nie mam pojecia jakie.

Ja proponuje zeby wbijać na TSa hardmena i tam bedziemy decydować w co grać i poznawać się nawzajem

Pozdrawiam

A może ktoś chętny na Darkensang Online? Grałem we wszystkie mmo, a w to zacząłęm dopiero dzisiaj i w sumie to prezentuje się świetnie ;D Ekipy brakuje, ktoś zainteresowany?;p

Drakensang Online to okropne P2W, nie polecam. Pograć można, ale na dłuższą metę to nie warto.

Drakensang Online to okropne P2W, nie polecam. Pograć można, ale na dłuższą metę to nie warto.

Na pierwszy rzut oka masz rację, ale jest jedno ale...

Waluta, którą można kupić za prawdziwą kasę dropi normalnie z mobków i dostaje się ją za zadania więc p2w nie jest tak mocno odczuwalne jak mogłoby się wydawać. Jedyna wada to, to że się szybko nudzi. Grałem dość długo więc co nieco wiem.

Wysyłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2

Witam, chętnie z wami pogram, prosił bym o jakieś namiary Ts i w jakich godzinach gracie. Wiek 22 lata.

Pozdrawiam.