Szukam ludzi do gry na privie x3

To jest client retail ru bazujacy na kliencie 5.3 i trzeba pobrac ze strony.

Chciałbym do was dołączyć. Założyłem konto, aktywowałem i nie chce się ściągać. Gdy chce ściągnąć po czasie wyskakuje na czerwono FAILED TO DOWNLOAD UPTADE, coś tam brak polaczenia z ORIGIN. Ktoś miał podobnie ? Link do screena http://ifotos.pl/z/aaqwnsh

Edit: Naprawili

i co? gracie? ja wlasnie pobralem i sie zalogowalem, macie jakies rekomendacje co do klasy jaka wybrac? lubie coś mocno fun to play i dobrze wyglądajacego :P + wie ktoś ile się biije max lvl na tym serverze? lub ten 70?

Pobrane i nie bardzo wiem gdzie mam się zachaczyć po stronie asmo nie widzę nikogo rozmawiającego po ang/polsku wiec może eluchy?

Przy zapytaniu na LFG (asmo) o polakow albo eng zostałem zbesztany by wracać na moj ****** polski serwer i po co ja tu gram powiem ,że ruski jak polaki toxic AF .

Super ,że strona główna jest po angielsku ale forum jest nie do zrozumienia i rejestracji . ZEO POLAKÓW

Witam, szukamy ludzi do wspólnej gry na ruskim prywatnym serwerze gamecoast x3, serwer jest stosunkowo nowy, z populacją jest nie najgorzej, tylko przydałby się ktoś kto nie gada po rusku :)

Jeśli ktoś jest zainteresowany podam ip tsa :)