Witam, szukamy ludzi do wspólnej gry na ruskim prywatnym serwerze gamecoast x3, serwer jest stosunkowo nowy, z populacją jest nie najgorzej, tylko przydałby się ktoś kto nie gada po rusku
Jeśli ktoś jest zainteresowany podam ip tsa
Witam, szukamy ludzi do wspólnej gry na ruskim prywatnym serwerze gamecoast x3, serwer jest stosunkowo nowy, z populacją jest nie najgorzej, tylko przydałby się ktoś kto nie gada po rusku
Jeśli ktoś jest zainteresowany podam ip tsa
Dobry, wygląda w sumie spoko a wiesz może ile dokładnie jest populacji? Bo na forum ciężko tematy przeszukać bo nie znam rosyjskiego ;( A wiesz może czy wszystkie coiny, bmy itp z questów też są x3? Bo nigdy mi się nie chciało robić ultra gearu w Aionie przez wieczną farmę x.x
Edit: Grasz już? Jeśli tak to jak wyglądają początkowe lokacje/rifty biegają ludzie?
Gram już z kolegą od wczoraj mamy 48 lvle, rusków biega sporo na początkowych lokacjach, rewardy z questów są x3
Możliwe, że zacznę grać z dziewczyną to się odezwę ;P Jest możliwość sprawdzenia online? Jak wygląda AH(dużo itemków)? Pytam o to ponieważ nie widzę tego servera w topkach z Aiona co jest dziwne skoro niby tyle osób gra ;P
A właśnie jak z pingiem? Normalny 40 czy około 100? Klient jest po angielsku mam nadzieję XD
Ping około 100, klient angielski, po pandemonium lata około 10-20 osób zwykle, na questach ciągle kogoś widzimy, nie wiem jak wygląda sytuacja w norsie, w ah troche itemów jest prawie 30 stron z armorem i 15 z bronią
Kurde smaczka mi zrobiłeś a tu ping 100 x.x Niestety ta gra wymaga dobrego pingu ;(
W sumie pobiorę i sprawdzę osobiście ten ping ;p To była chyba komenda /ping
Ja nie odczuwam lagów na takim pingu, nie widze różnicy między działaniem np barusa a tego serwera
Nic no spróbowałem ale niestety przy pingu 140 klasy melee odpadają bo weaving ;( Mówi się trudno ;P
Witam, gram na na tym serverze ze znajomymi, nie odczuwamy lagów, jest w porządku Zapraszamy do wspólnej zabawy gdyby ktoś był chętny, mój nic PARANOYA strona ASMO. Pozdrawiam
Witam, wczoraj zacząłem grać na tym serwerze po stronie asmo, i ping tez jest spoko ok. 60
Jak priv to tylko NotAion.
Grałem kiedyś trochę na NotAion ale to jest serwer tylko PvP
Podeślę ktoś stronę serwera?!
ile ludzi online ? rozumiem ze PL wersja jest dostepna ?
wczoraj wieczorem było 130+ online po stronie asmo, a PL wersja nie jest dostępna tylko angielska/rosyjska
Na jakiej wersji klienta to działa? GF?NC? Czy z klientem 5.4 można czy muszę całego nowego klienta pobierać? (Bo jak tak to odpuszczam) .
ze strony ściągasz launcher to jest wersja Retail 5.3 28 GB
długo się wbija max lvl?
ze strony ściągasz launcher to jest wersja Retail 5.3 28 GB
Nie dowiedziałem się nic czy jest to wersja EU czy NA i Retail jest an wersji 5.4 więc nie mam zamiaru pobierać nowego klienta od nowa .