Szukam ludzi do gry od nowa

Witam:)

Szukam ludzi do gry od nowa.

Serwer jest do ustalenia.

Komunikacja na początku skype,a w miare powiększania się naszej grupy TS3 ;)

Chciałbym, aby zgłaszały się osoby powyżej 16 lat(oczywiscie sa wyjatki), lecz bez płaczu, rage'u itp...

O mnie:

Staż w Tibii: długo długo przed dinozaurami :)

Pisać gg: 4066931

Jaki serv?

Edit - A, do ustalenia. Wiec ja polecam Inferne, czyli hardcore pvp, cyz jak to sie tam zwie teraz.

Jaki serv?Edit - A, do ustalenia. Wiec ja polecam Inferne, czyli hardcore pvp, cyz jak to sie tam zwie teraz.

Dla mnie to bez znaczenia :)

Ja moge grac na Infernie wiec jak chcesz to napisz mi na gg albo zadzwon na skypie wyzej masz podane:)

rozumiem global only ?

rozumiem global only ?

Tak tylko global.. nie interesuje mnie gra na ots'ach bo one sa nudne...za szybko sie wszystko robi, a na globalu jest lepsza zabawa jak sie gra, robi questy itp itd

A co Wy na taka mala odskocznie ?

Altaron, polski OTS, napewno sie nie znudzi szybko, wlasna mapa, questy, wolno sie expi ;)

LINK

screeny

Na tym serwerze chetnie bym zagral z Wami :)

A co Wy na taka mala odskocznie ?Altaron, polski OTS, napewno sie nie znudzi szybko, wlasna mapa, questy, wolno sie expi LINKscreenyNa tym serwerze chetnie bym zagral z Wami

Nie dzięki jednak chcę zagrać jakąś ekipą na globalu :)

Ach, żeby to była ta sama gra co 10 lat temu to jak najbardziej.

Jednak na chwilę obecną Tibia to jeden wielki uproszczony opustoszały botland. Niedawno chciałem wrócić, ale ciężko grać, gdy na serwerze jest 10 osób i 300 botów. Nie przesadzam. Po samym elf fortress latały 4 boty 24/7, po podziemiami Mt. Sternum 6, po ghostlandzie 3, a w kopalniach pewnie dziesiątki.

Jedyny gracz jakiego spotkałem do wbicia 40 levelu to ten, któremu zabiłem bota za pomocą paru fieldów i odrobiny umiejętności w blokowaniu. I który próbował mnie zabić w odwecie.

Ach, żeby to była ta sama gra co 10 lat temu to jak najbardziej.Jednak na chwilę obecną Tibia to jeden wielki uproszczony opustoszały botland. Niedawno chciałem wrócić, ale ciężko grać, gdy na serwerze jest 10 osób i 300 botów. Nie przesadzam. Po samym elf fortress latały 4 boty 24/7, po podziemiami Mt. Sternum 6, po ghostlandzie 3, a w kopalniach pewnie dziesiątki. Jedyny gracz jakiego spotkałem do wbicia 40 levelu to ten, któremu zabiłem bota za pomocą paru fieldów i odrobiny umiejętności w blokowaniu. I który próbował mnie zabić w odwecie.

No to co zabijamy botów i jedziemy dalej :).. Dlatego sugeruję grę na hardcore pvp :)

I nie wazni sa inni.. gramy dla zabawy, robimy razem questy itp, a jak bedzie jakis bot no to co wyżej;)

Słuchajcie. Jakiś tydzień temu sam założyłem taki temat :) Znalazło się 4 ochotników i zaczeliśmy grać. Na razie nie dużo bo 8-9 lvle ale skillujemy sobie :) Jeżeli chce ktoś dołączyć to świat Valoria miasto Ab'Dendriel zapraszam :)

Ok. To ja też zaczynam grać na valorii :)

Jakie macie nicki?:)

Te boty są za darmo, czy trzeba za nie płacić? Bo jeśli za darmo to też chętnie pogram :)

jak znajdziesz darmowego to bedziesz mial darmowego...

Ale co to za zabawa grac na botach?

Chciałbym sprubować, bo jeszcze nigdy na bocie nie grałem, o ile można nazwać to grą :D

Piszcie do Snow Born

Jak coś to piszcie do Fallen Volt

Witam:)

Szukam ludzi do gry od nowa.

Serwer jest do ustalenia.

Komunikacja na początku skype,a w miare powiększania się naszej grupy TS3 ;)

Chciałbym, aby zgłaszały się osoby powyżej 16 lat(oczywiscie sa wyjatki), lecz bez płaczu, rage'u itp...

O mnie:

Staż w Tibii: długo długo przed dinozaurami :)

Pisać gg: 4066931