18 lat i masa czasu na grę. ^.^ Szukam od dłuższego czasu grę w którą warto zacząć (Według mnie) od początku i nie odstawać tak od reszty. Wiadomo pojawiają się nowe serwery (Szybko umierały gdy zaczynałem grę) albo gry które totalnie mi nie odpowiadają. Dzisiaj prawdopodobnie będzie zapowiodziane ArcheAge B2P albo totalne zmiany na lepsze i zapewne wraz z tym nowy serwer. (Jeżeli nie to również mogę zacząć grę na oficjalu aktualnym) Więc szukam najlepiej grupki osób którzy mają ochotę pogadać (może być bez majka- czat, ale preferuje discord>ts3) i pograć na totalnym chillku bez spin. (Chyba że moment tego wymaga, nie koniecznie jestem zaznajomiony z gierką typu jakieś pvp, raid itd) Mile widziana osoba która gra w różne gry online aby się oderwać czasem.
Szukam ludzi do gry od zera w ArcheAge Unchained
Czekam na te informacje odnośnie AA i wtedy zdecyduje czy grać czy nie.
No i jak @Korleon1? Wersja b2p bez p2w z season passem (prawdopodobnie kosmetyczne nie ma info :C) i domkami dla wszystkich Ci pasuje? Bo ja będę grał na pewno tylko szkoda że dopiero za miesiąc ;/
Skąd info, ze za miesiąc a nie później ?
Możliwe że później albo i wcześniej. Uważam tak (Wcale nie musi być to prawda) bo na samym dole FAQ jest napisane że i do zwykłego ArcheAge jak i do Unchained jesienią dodadzą ogromny dodatek.
Zdecydowanie później, skoro pre-ordery będzie można ‘kupować’ dopiero jesienią.
Zobaczymy ile będzie kosztować
To dziwne bo abonament na rok to ok 84.99 euro. a pakiet 3 miesięczny z limuzyną to 149.99 euro.
Na wszystko można naturalnie zarobić w AA bez wydawania kasy w realu dla ogarniających grę.
Jak ktoś będzie chciał pograć od zera, żeby poznać grę, to pisać priv, chętnie pomogę, nie wiem czemu ale ja akurat lubię expić w ArcheAge Także jakby co pisać priv, najlepiej na fb-Heniutek Sandhacker
Do usłyszenia
za drogo się cenią i za długo czekać trzeba
Siemanko. Zbieram Doświadczonych jak i nie doswiadczonych Graczy AA do “Nowej” gry ArcheAge Unchained. Jak narazie zbieramy ekipe i razem zdecydujemy po ktorej stronie frakcji zagramy!. Jeśli jestescie zainteresowani grą z Doświadczoną ekipą to zapraszam na Discorda: discord.gg/aEzFHcs
Skąd te info o preorderach?
Z tego co się dowiadywałem to około 11-13 września zawsze obchodzili poprzednie rocznice. (NIe jestem pewien)
Na razie trzeba poczekać czym będą się różnić pre ordery i czy nagle nie spadnie ilość graczy po paru tyg.
https://forum.mmorpg.org.pl/t/archeage-unchained-deal-with-it/119716
Mamy doświadczoną ekipę i będziemy startować od zera.
Bezpośredni adres discord: https://discord.gg/SQrHYCD
Zapraszamy!