Szukam ludzi do gry rankedów

Siema , szukam ludzi do gry na west mam 30lvl i w miare dobrze gram.Nie grałem wcześniej rankedów.Teraz zaczołem na solo i odrazu mam 1k elo -.-.W 1 grze przynajmniej mam 1 trolla i nie idzie wycarować bo albo idzie afk albo feeduje no masakra ! Tak więc chce ktoś może grać ? Pomóc wybić się z tego elo.

gg;10378471

O w morde ! Ile chętnych ;D

Z checia bym pomogl ,ale niestety pykam na Nordicu ,mam w sumie darmowy transfer ale jakos nie wiem nie ciagnie mnie tam :)

Aktualnie kolo 1.3k

Też byłem na N/E w 1 sezonie ale w 2 sie przeniosłem bo była masa ludzi z rosji a oni mnie straszni dobijają.Przeważnie trafiałem na ich grupki po 2-3 osoby i nie szło wogule grać.

Ok jak jesteś zainteresowany możemy ci pomóc z kolegami, im nas więcej tym lepiej. Pisz na priv(bo nie podam nicku publicznie) jeżeli nadal wyrażasz chęci. Ale ostrzegam flamujesz w nadmiarze= trafiasz na czarną listę.

"Poza tym uważam, iż Kartagina powinna zostać zburzona."

Pewnie że jestem zainteresowany , flame ? prawie wogule.

Siema , szukam ludzi do gry na west mam 30lvl i w miare dobrze gram.Nie grałem wcześniej rankedów.Teraz zaczołem na solo i odrazu mam 1k elo -.-.W 1 grze przynajmniej mam 1 trolla i nie idzie wycarować bo albo idzie afk albo feeduje no masakra ! Tak więc chce ktoś może grać ? Pomóc wybić się z tego elo.

gg;10378471