Siemanko jestem wiernym graczem gier mmorpg znany między innymi jako Aruketo. Mam za sobą już trochę tytułów więc mam troszkę doświadczenia w tego typu grach. Grą do której chcę stworzyć ekipę jest produkt firmy Bluehole Studio pt. ,,TERA''. Jest to gra z serii mmorpg gra jest osadzona w świecie fantasy. Produkt posiada no targetowy system walki. Chcę grać na naszej europejskiej wersji gry. Głównie z powodu niskiego pingu.
Trochę o mnie. Mam na imię Mateusz i jestem jeszcze uczniem szkoły średniej. Aktualnie mam 18 lat (w czerwcu kończę 19). Posiadam również trochę wiedzy n temat gry TERA.
Fajnie było by gdybyśmy korzystali z jakiegoś ts wiadomo komunikacja jest potrzebna podczas pvp i pve.
Co do wymagań i troszkę informacji na temat gry : http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=14682
Wszystkich proszę o zgłaszanie się do mnie na pw albo pod postem ale wolał bym aby każdy chętny napisał do mnie na e maila : mateusz2340@gmail.com oraz o pobranie gry.
Te dwie sprawy proszę o załatwienie do dnia 10.02.2017. Wszyscy oczywiście zaczniemy grę od zera i wy między czasie chcę założyć własną gildie i nie chcę dołączać do żadnej istniejącej. Nazwę oraz logo ustalimy razem.
UWAGA jeśli do podanego terminu zgłosi się za mało osób poczekamy trochę dłużej na większą liczbę chętnych.