Szukam ludzi do gry w Global Agenda

Witam ja krótko szukam chętny do wspólnej gry do wspaniałej gry mmotps. (Chętni pisać na prv lub gg 1032368)

A dużo jeszcze ludzi w to gra?? Nie lepszy Fierfall od Global Agendy??

A dużo jeszcze ludzi w to gra?? Nie lepszy Fierfall od Global Agendy??

Firefall za darmo? Właśnie dość mało ludzi gra, co mnie niepokoji, ponieważ gra jest AWESOME, szczególnie w teamie, myśle że jakby było wiecej graczy to fajnie by było, no ale nic nie zdziałam, a jak bym znalazł tak kilku chętnych to wystarczy party i heja :D Firefall mi chyba nie pujdzie na lapku ;/

PS. z filmików i opisu, oraz intuicji wydaje mi się, że firefall to to czego szuka i jest lepszy, ale nie można mieć wszystkiego, np. taki Planetside2 mi scina co jakis czas dosc ostro, a GA dość płynnie chodzi.

PS2. Nie mam beta keya a z moim dual core 1.6 4GB ramu i Ati Radeon HD6470M 1GB, to jak włącze grę to moge najwyżej pokaz slajdów podziwiać ;(

jak będzie pt to mogę z wami pograć

Klasa= Robotics

Lvl = 20

Nie mam beta keya a z moim dual core 1.6 4GB ramu i Ati Radeon HD6470M 1GB, to jak włącze grę to moge najwyżej pokaz slajdów podziwiać ;(

Jak chcesz przetestowac to podaj maila to ci wysle zapro do bety Fierfala

Jak chcesz przetestowac to podaj maila to ci wysle zapro do bety Fierfala

shavanx@gmail.com, tylko czy wejdzie na 1.6 Dual core 4GB ramu i radeon hd6470m 1GB?

Poszło, najlepiej sam sprawdź czy ci będzie chodził:)

Poszło, najlepiej sam sprawdź czy ci będzie chodził

Dzięki bardzo, zaraz ściągnę i sprawdzę akurat sterowniki nowe instaluje hehe, szukam dalej zapraszam do gry GA

Witam ja krótko szukam chętny do wspólnej gry do wspaniałej gry mmotps. (Chętni pisać na prv lub gg 1032368)