Witam ja krótko szukam chętny do wspólnej gry do wspaniałej gry mmotps. (Chętni pisać na prv lub gg 1032368)
Szukam ludzi do gry w Global Agenda
A dużo jeszcze ludzi w to gra?? Nie lepszy Fierfall od Global Agendy??
A dużo jeszcze ludzi w to gra?? Nie lepszy Fierfall od Global Agendy??
Firefall za darmo? Właśnie dość mało ludzi gra, co mnie niepokoji, ponieważ gra jest AWESOME, szczególnie w teamie, myśle że jakby było wiecej graczy to fajnie by było, no ale nic nie zdziałam, a jak bym znalazł tak kilku chętnych to wystarczy party i heja Firefall mi chyba nie pujdzie na lapku ;/
PS. z filmików i opisu, oraz intuicji wydaje mi się, że firefall to to czego szuka i jest lepszy, ale nie można mieć wszystkiego, np. taki Planetside2 mi scina co jakis czas dosc ostro, a GA dość płynnie chodzi.
PS2. Nie mam beta keya a z moim dual core 1.6 4GB ramu i Ati Radeon HD6470M 1GB, to jak włącze grę to moge najwyżej pokaz slajdów podziwiać ;(
jak będzie pt to mogę z wami pograć
Klasa= Robotics
Lvl = 20
Nie mam beta keya a z moim dual core 1.6 4GB ramu i Ati Radeon HD6470M 1GB, to jak włącze grę to moge najwyżej pokaz slajdów podziwiać ;(
Jak chcesz przetestowac to podaj maila to ci wysle zapro do bety Fierfala
Jak chcesz przetestowac to podaj maila to ci wysle zapro do bety Fierfala
shavanx@gmail.com, tylko czy wejdzie na 1.6 Dual core 4GB ramu i radeon hd6470m 1GB?
Poszło, najlepiej sam sprawdź czy ci będzie chodził
Poszło, najlepiej sam sprawdź czy ci będzie chodził
Dzięki bardzo, zaraz ściągnę i sprawdzę akurat sterowniki nowe instaluje hehe, szukam dalej zapraszam do gry GA