[Szukam] Ludzi do gry w minecraft'a

Witam

Jako, że skończyłem grę w LoL'a już jakiś czas temu, postanowiłem zagrać w minecrafta. I tu ni stąd ni zowąd pojawia się zapytanie czy ktoś byłby chętny na grę w minecrafta na trybie survival.

Moje jedyne wymagania:

- wiek 15+ (sam mam 21 więc sami chyba rozumiecie)

- mikrofon

Pisać na gg: 43540033

lub

A więc niech zacznie się kwadratowe życie :)

Pozdrawiam :)

Rowniez mam przerwę w Lolu, i z kumplami pociskamy w MC na jednym serwerze survi :) 20, 22 i 15 lat.

chętnie z wami zapryczę w mc ;)

też chętnie zagram :)

43422616, moje gg, też pogram, nie mam org. oczywiście.

jesli nadal aktualne, gg : 5126074

Może jakiś ts załatwimy sobie? łatwiejsza komunikacja żeby gdzieś razem pograć. Najlepszy serwer chyba będzie dla nas z frakcjami. Możemy przydzielić każdemu jakieś obowiązki.

Mogę zagrać, ale Boże.. Po co z gry sandboxowej robić jakiegoś RPG? Może jeszcze server z gildiami, obowiązkami i oczywiście epickiej bitwy o zamki.. Ahh to pvp w minecrafcie <3 wowa i aiona bije na głowę. Jeśli będzie nas dużo, możemy poskładać się na server, wyjdzie niedrogo.

Nom, PvP lepsze niż w Tibi, całkowity full loot! A co do tematu, masz oryginał, czy chcesz się bawić piratem i hamaczi?

Mam oryginała i bym chętnie z wami pograł :P

gg: jest w profilu

Mogę zagrać, ale Boże.. Po co z gry sandboxowej robić jakiegoś RPG? Może jeszcze server z gildiami, obowiązkami i oczywiście epickiej bitwy o zamki.. Ahh to pvp w minecrafcie wowa i aiona bije na głowę. Jeśli będzie nas dużo, możemy poskładać się na server, wyjdzie niedrogo.

server to na hamachi i jazda ;)

Bardzo chętnie zagram, brak orginału u mnie, gg 13397300

Witam

Jako, że skończyłem grę w LoL'a już jakiś czas temu, postanowiłem zagrać w minecrafta. I tu ni stąd ni zowąd pojawia się zapytanie czy ktoś byłby chętny na grę w minecrafta na trybie survival.

Moje jedyne wymagania:

- wiek 15+ (sam mam 21 więc sami chyba rozumiecie)

- mikrofon

Pisać na gg: 43540033

lub

A więc niech zacznie się kwadratowe życie :)

Pozdrawiam :)